kozan.gr: Χωρίς αξονικό τομογράφο, για ένα μήνα περίπου, το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης – Ποια είναι η αιτία

10 Σεπτεμβρίου 2019
23:50

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει ένα ακόμη σημαντικό θέμα, αυτή τη φορά από το χώρο της υγείας, χωρίς αξονικό τομογράφο θα μείνει για τον επόμενο μήνα το     Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. H εν λόγω εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι αποκτήθηκε καινούργιος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος 32 τομών (ο προηγούμενος ήταν 2 τομών κι από το 2006), που για να τοποθετηθεί πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην κτηριακή υποδομή που θα τον φιλοξενεί, για λόγους ακτινοπροστασίας του χώρου. Οι σχετικές εργασίες θα απαιτήσουν χρονικό διάστημα περίπου ενός μήνα, γι’ αυτό κι ο παλιός αξονικός τομογράφος αποσυνδέθηκε την περασμένη Κυριακή 8/9. Σε αυτό το διάστημα οι ασθενείς θα εξυπηρετούνται από τον αξονικό τομογράφο στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Όπως λέει στο kozan.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Γ. Χιωτίδης, που επιβεβαίωσε το γεγονός: “Αναγκαία ταλαιπωρία, ωστόσο,  πολύ μικρή μπροστά στη σημασία του εγχειρήματος που θα καλύψει απροβλημάτιστα τις ανάγκες του Νοσοκομείου για την επόμενη δεκαετία. Να σημειωθεί επίσης ότι, αυτές τις μέρες, τοποθετήθηκε ήδη, στο νοσοκομείο,  ψηφιακός μαστογράφος και προς το τέλος του μήνα θα αρχίσουν να γίνονται εξετάσεις”.

kozan.gr

5 σχόλια

  • Σιγα ρε μαγκες 32 τομες? Τι μου λες Τεχονολογια του 2001 και εαν…Κριμας.τα μαγαζια εξω που ειναι στις 64 και προσεχως 128….
    Σαν να αποκτησες ρε παιδι μου iphone 1…..

  • Συγχαρητήρια στον Χιωτιδη για το έργο που αφήνει πίσω του, σε εποχή κρίσης αναβάθμισε τις υπηρεσίες υγείας του τόπου. Μακάρι και ο επόμενος διοικητής να είναι το ίδιο άξιος

  • Καλημέρα σας,αναγκαία ταλαιπωρία για τους ασθενείς και όχι αναγκαίος προγραμματισμός εργασιών για την σωστή και έγκυρη τοποθέτηση του μηχανήματος;;; Τελικά πρέπει να αρχίσουμε να λογοδοτούμε για τις πράξεις μας και τα έργα μας!!!
    Κύριοι κοιτάξτε τους ασθενείς και την υγεία των πολιτών της πόλης μας.

  • Ο κ Χιωτιδης γνώριζε το πρόβλημα του αξονικού τουλάχιστον πριν δυο χρόνια ,αλλά δυστυχώς δεν το αντιμετώπισε σαν κατεπείγον , να μη σκεφτώ ότι αδιαφόρησε …

  • Δε χρειάζονται λιβανίσματα για τον κ Χιωτιδη . Έπρεπε να το απαιτήσει σαν μείζον θέμα για το νοσοκομείο κοζανησ Και τη δυτική Μακεδονία αφού το γνώριζε απ την αρχή σχεδόν της θητείας του . Χωρίς αξονικό κανένα σχεδόν τμήμα δε μπορεί να λειτουργήσει επαρκώς ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.