kozan.gr: Κάλεσμα του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Άρη Κουρκούτα στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 11:00 π.μ. (Βίντεο)

1 Οκτωβρίου 2019
14:13

Κάλεσμα του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Άρη Κουρκούτα στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 11:00 π.μ..

4 σχόλια

  • Αλήθεια κατάλαβε κανείς τι είπε;
    Αν και έκανε ανάγνωση του κειμένου μάς μπέρδεψε όλους.
    Τελικά εκατοντάδες η χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που θίγονται από το νομοσχέδιο
    Πρόεδρε κάντο πιό λιανά και κατανοητά.

  • Κυκλοφορούν σχόλια ότι:
    Εργαζόμενοι της ΔΕΗ που είναι συνδικαλιστικά στελέχη πρωτοβάθμιων σωματείων, ΓΕΝΟΠ και Εργατικών Κέντρων) της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, τις ημέρες απεργίας που ζητούν από τους εργαζόμενους να απεργήσουν, οι ίδιοι καλύπτονται με συνδικαλιστική άδεια.
    Προκαλούμε και παρακαλούμε την Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, να εξετάσει αυτά τα σχόλια κι αν αληθεύουν να πράξει τα νόμιμα.
    Υ.Γ. Μη βιαστείτε κάποιοι και βγάλετε συμπεράσματα ή γράψετε τα όποια σχόλια. Ξέρω τι σας γράφω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.