kozan.gr: 720 € η αντιμισθία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, Γρηγόρη Τζουμερκιώτη

3 Οκτωβρίου 2019
23:39

Ως ανώτατο χρηματικό όριο της αποζημίωσης που μπορεί να καταβάλλεται στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης, καθορίστηκε το ποσό που καταβάλλεται ως έξοδα παράστασης στον πρόεδρο του οικείου δημοτικού συμβουλίου, δυνάμει της απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών.

Η αντιμισθία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης ορίζεται σε 720 €, ποσό μέχρι το οποίο, βάσει νομοθεσίας, κατ’ ανώτατο όριο μπορεί να ορίζεται η αμοιβή του προέδρου του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης. H πρόταση που πάρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης είναι η καταβολή αποζημίωσης του Προέδρου να ανέρχεται σε 720 ευρώ.

kozan.gr

 

9 σχόλια

  • Δηλαδη για να καταλαβουμε μονο ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ εχει αποζημειωση ολοι οι αλλοι ειναι αμισθοι? περιμενω και τις φωτογραφιες των αλλων για να δουμε τι παιρνουν(αντιδημαρχοι προεδροικλπ)

  • Πριν αυτή την απόφαση πόσο έπαιρνε ο πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης ?

  • Τι είχες Γιάννη τι ειχα παντα!!! Αυτό γίνεται με τον πόλεμο που κάνει μια παραταξη για να χτυπήσει τον φίλο μας τον Γρήγορη που είναι από τα άτομα που αγαπάει την πόλη του και έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει όσο και εάν κάποιοι του κάνουνε πολεμο
    Κράτα γερό Γρήγορη μην τους δίνεις σημασία σε ζηλεύουνε

  • Ελάχιστα τα χρήματα. Έχει απαξιωθεί εντελώς η πολιτική ζωή σε κάθε επίπεδο. 720€ για να τρέχει 7 ημέρες την εβδομάδας και να είναι standby 24 ώρες το 24ωρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.