Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τη διάρκεια τέλεσης του αγώνα «4η ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΛΑΣΤΗΣ». που θα πραγµατοποιηθεί την 5 και 6 Οκτωβρίου 2019 από την αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεµαΐδας

3 Οκτωβρίου 2019
23:55

Απαγόρευσή της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήµατος, ως ακολούθως:
Α. από το 11,4ο έως το 24ο χλµ. Επαρχιακής οδού Πτολεµαΐδας – Βλάστης.
Β. από 11,4ο χλµ Επαρχιακής οδού Πτολεµαΐδας – Αναρράχης έως την είσοδο της Τ.Κ. Αναρράχης (για το SERVICE του αγώνα).

2. Η κυκλοφορία των οχηµάτων θα πραγµατοποιείται ως εξής:
α. Για κατεύθυνση από και προς την Τοπική Κοινότητα Βλάστης, η κίνηση θα πραγµατοποιείται µέσω του καθέτου άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Φλώρινας, κατόπιν µέσω της Εγνατίας Οδού προς Ιωάννινα κι έπειτα από Σιάτιστα-Εράτυρα-Νάµατα-Σισάνι-Βλάστη.
β. Για κατεύθυνση από και προς την Τ.Κ. Αναρράχης και λοιπές Κοινότητες του τέως ∆ήµου Μουρικίου, η κυκλοφορία των οχηµάτων θα διεξάγεται µέσω της Επαρχιακής οδού ∆υτικής Εορδαίας.

3. ∆ιάρκεια κυκλοφοριακών ρυθµίσεων το Σάββατο (5-10-2019) και την Κυριακή (6-10-2019) από ώρες 09:00-17:00.

Ένα σχόλιο

  • Αυτό και αν είναι !!!!
    Κλείνει ο μοναδικός επαρχιακός δρόμος Πτολεμαΐδας Βλαστης για οκτώ ώρες επί δυο ημέρες, και αν θέλεις να πας στην Βλάστη πρέπει να κάνεις τον γύρω της Ελλάδας.
    Αν έκλεινε ο δρόμος για οποιοδήποτε άλλον λόγο οι συγκεκριμένοι, που έχουν συμφέρον από αυτές τις δραστηριότητες (Ξενοδόχοι), θα ανέβαιναν στα κεραμίδια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.