Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ/Α Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσ/μίας

11 Οκτωβρίου 2019
15:23
Κανένα σχόλιο

 

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί δημόσια τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ/Α Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσ/μίας οι οποίοι σήμερα 11 Οκτωβρίου συνέλαβαν δράστες που διακινούσαν μεγάλη ποσότητα διαφόρων ναρκωτικών ουσιών καταφέρνοντας έτσι ακόμα ένα πλήγμα στους εμπόρους της σύγχρονης αυτής μάστιγας.

Επιτυχίες σαν και αυτή εξυψώνουν το ηθικό των αστυνομικών εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτεία πως σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος το προσωπικό βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους συναδέλφους των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης του νομού μας που ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνουν καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών και χάρη στο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό τους διασφαλίζουν ως σύγχρονοι ακρίτες την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.