Στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Ευρωεπιμελητηρίων ο Νίκος Σαρρής

14 Οκτωβρίου 2019
23:26
Κανένα σχόλιο

 

To «παρών» στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Ευρωεπιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου, στη Ρώμη της Ιταλίας, έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής.

Ο κ. Σαρρής εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Κοζάνης σε μία διαδικασία που παρέστησαν περισσότεροι από 300 πρόεδροι ή μέλη Επιμελητηρίων από χώρες της Ευρώπης, που είχε ως κεντρικό θέμα «Τα Επιμελητήρια για την Ε.Ε.: Μαζί για τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Επιπλέον στο πλαίσιο της διαδικασίας συζητήθηκαν ζητήματα όπως η χρηματοδότηση της βιώσιμης μετάβασης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι τρόποι ανάμειξης των Επιμελητηρίων σε αυτή, το Διεθνές Επιχειρείν και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες πέρα από την E.E, καθώς και η απελευθέρωση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων της Ευρώπης. Επίσης επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της ψηφιοποίησης και αναδιαμόρφωσης των Επιμελητηρίων αλλά και των Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.