Στη Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης βρέθηκαν μέλη και φίλοι της Θρακικής Εστίας Εορδαίας (Φωτογραφίες)

4 Νοεμβρίου 2019
17:30
Κανένα σχόλιο

Στη Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης βρέθηκαν μέλη και φίλοι της Θρακικής Εστίας Εορδαίας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου,  στο πλαίσιο πενταημερης εκδρομής-προσκύνημα στις Αλησμόνητες Πατρίδες, προκειμένου να παραστούν στην Αρχιερατική λειτουργία που τελέστηκε στη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κάστρο της Σηλυβρίας δίπλα στα ερείπια του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ.κ. Μάξιμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ηταν από τις λίγες λειτουργίες που τελούνται σε δημόσιο χώρο σε όλη την Ανατολική Θράκη από το 1922.
Το παρών έδωσαν φορείς από την Ελλάδα και από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας , ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Αριστείδης Χρυσόπουλος, ο Πρόεδρος Λιβέρης Πασχαλιδης και μέλη του Δ. Σ. της Θρακικής Εστίας Εορδαίας , αντιπροσωπείες Θρακικών Συλλόγων καθώς και ο Δήμαρχος της Σηλυβρίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.