Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης προς τον Όμιλο Eurobank

7 Νοεμβρίου 2019
12:29

Ο σύλλογος γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου, ευχαριστεί το κατάστημα Eurobank Κοζάνης και ιδιαίτερα τις κυρίες Δούρβα Ρένα και Παπαπλιούρα Άννα, για την παρουσίαση που έγινε στα παιδιά του σχολείου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης.

Τα παιδιά άκουσαν για την ιστορία και την αξία της αποταμίευσης και συμμετείχαν σε αμφίδρομη συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Σαν σύλλογος, μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συμμετοχή των παιδιών στη συζήτηση για τους στόχους της αποταμίευσης και τους λόγους που τα παιδιά θέλουν να κάνουν αποταμίευση, αλλά μας ικανοποίησαν περισσότερο οι απαντήσει των παιδιών σχετικά με την προσφορά στον συνάνθρωπο. Αξίες όπως, αλληλεγγύη, συνεισφορά, συμμετοχή, είναι κάποια αγαθά που έχουν γίνει τρόπος ζωής στην οικογένεια του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δασκάλους και τους γονείς του σχολείου μας για τις αξίες που μεταδίδουν προς τα παιδιά μας..

Στο τέλος τα παιδιά πήραν τους κουμπαράδες τους με σκοπό να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Ένα σχόλιο

  • Ας βαλουν κ περιφερειακα ΑΤΜ να εξυπηρετηθουμε! Ελεος! Σκεφτειτε,υπολογειστε κ σεβαστειτε τους πελατες σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.