Ο Θάνος Τουρτούρας από την Κοζάνη, στο ταξίδι του από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη, με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Nissan Leaf – Πόσο εύκολο είναι να κάνεις 260 χιλιόμετρα σε μία ημέρα με ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης; (Βίντεο)

8 Νοεμβρίου 2019
19:11

 

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις 260 χιλιόμετρα σε μία ημέρα με ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης το οποίο έχει αυτονομία μόλις 150 χιλιομέτρων; Αυτή την προσπάθεια θα πάμε να παρακολουθήσουμε σήμερα μέσα από τα βιντεάκια που μας έχει στείλει ο φίλος της Ηλεκτροκίνησης https://www.facebook.com/groups/Elect… Ο Θάνος ο Τουρτούρας στην προσπάθειά του να φύγει από το σπίτι του στη Κοζάνη να πάει στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει. Θα παρακολουθήσουμε που φόρτισε πως φόρτισε, αν τα κατάφερε, αν ήταν εύκολο να φορτίσει, αν ήταν δύσκολο, και τι υποδομές υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αν υπήρχε στη Βέροια ένας ταχυφορτιστής, αυτή τη στιγμή μπορεί να μη το κάναμε το βίντεο γιατί δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα, φορτίζοντας στη Βέροια ένα τεταρτάκι είκοσι λεπτά, δε θα είχε πρόβλημα ούτε να φτάσει ούτε να γυρίσει. Τα οφέλη τα γνωρίζουμε: είναι έχοντας φορτίσει το αυτοκίνητο το βράδυ στο σπίτι του με μειωμένο ρεύμα ή νυχτερινό, έχει φουλάρει με 2 ευρώ, οπότε μπορείς να κάνεις 130 χιλιόμετρα με δύο ευρώ και στη Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει δωρεάν φόρτιση, γυρνάς στο σπίτι σου δωρεάν. Πάμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθειά του και γράψτε κάτω τα σχόλιά σας!


Κάντε εγγραφή στα κανάλια και του Θάνου: bit.ly/2lJtNRZ και το  bit.ly/marketnetgr για περισσότερα βίντεο με ηλεκτρικά Leaf & e-up! ?

YouTube Video: George Sinogeorgos
Subscribe: http://bit.ly/marketnetgr
Thanks For Watching : )

3 σχόλια

  • ???αγχώθηκα τόσο πολύ αν θα γυρίσεις , φαντάζομαι εσύ κιόλας που οδηγουσες , όταν φτάνει η μπαταρία του κινητού μου στο 19% λέω πάει τέλειωσαμε όχι να είμαι στην Τσιμισκή με 7% μπαταρία , και συγνώμη αν πέσεις σε μποτιλιάρισμα κάνα δυωρο τότε τι γίνεται ? Μου έχει συμβεί από ΧΑΝΘ να βγω στα δικαστήρια με μποτιλιάρισμα σταματά ξεκινα λόγω ατυχήματος …μια ώρα και δέκα λεπτά …δεν ξέρω το ηλεκτρικό θέλει μάλλον χαλαρούς και ήρεμους ανθρώπους , εγώ δεν τοχω

  • Οταν αλλαξει μπαταριες δεν ξερω ποσο θα του βγει η βαζελινη που θα αγορασει ο φιλος μας.και καλα κανει και εχει το ηλεκτρικο και μπραβο του αλλα δυστυχως μονο μεσα για την πολη αλλιως ειναι μεγαλη ταλαιπορεια το να κανεις ταξιδι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.