kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Με Ειρήνη Παπαδόπουλου και το νεανικό συγκρότημα Deevibes η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου κι η Λευκή νύχτα , στις 9 Δεκεμβρίου

9 Νοεμβρίου 2019
08:09

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδόπουλου και το νεανικό συγκρότημα Deevibes  θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου κι η Λευκή νύχτα, φέτος, στις 9 Δεκεμβρίου, στην Πτολεμαΐδα. Η νέα δημοτική αρχή του Παναγιώτη Πλακεντά, όπως είχαμε προαναγγείλει, δεν έμεινε άπραγη κι θεατής χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, σ’ άλλες περιοχές, εκτός Δήμου Εορδαίας, αλλά επιθυμώντας, σιγά – σιγά, να συμπεριληφθεί στη λίστα εκείνων των δήμων που δημιουργούν & διοργανώνουν πράγματα λίγο πριν και την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ξεκινά δυναμικά, από φέτος, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι οι  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα είναι περίπου 20ημερες κι ο δημότης της Εορδαίας, για πρώτη φορά, θα βιώσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

kozan.gr

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.