Κοζάνη: Oι ιδιοκτήτες ακινήτων για χρέη που αφήνουν οι ενοικιαστές στην Τηλεθέρμανση – Τι λέει η ΔΕΥΑΚ

13 Νοεμβρίου 2019
04:16

 

Oι ιδιοκτήτες ακινήτων για χρέη που αφήνουν οι ενοικιαστές στην Τηλεθέρμανση. Τι λέει η ΔΕΥΑΚ. Το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό FLASH

17 σχόλια

  • Γνωστός μου από το εξωτερικό που έχει χρήματα και θέλησε να τα επενδύσει σε ακίνητα στην Κοζάνη όταν ενημερώθηκε για το θέμα, τα επένδυσε στην Θεσσαλονίκη…

  • Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ λέει ασυνάρτητα πράγματα:
    εάν ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να έχει λόγο στο εάν πληρώνει ή όχι ο ενοικιαστής, αυτό εμπίπτει στο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα, ενώ όταν τελικά έρχεται στον ιδιοκτήτη η λυπητερή που άφησε ο ενοικιαστής τότε πληρώνει χωρίς αυτό να εμπίπτει στον ίδιο νόμο…
    Τα καλά και συμφέροντα…
    Το υφιστάμενο καθεστώς είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

    Έχει καταστραφεί κόσμος.

    • Δεν εχει λογική αυτο που εγραψες. Ο ανθρωπος είπε απλά οτι για την ειδοποίηση του ιδιοκτήτη υπαρχει νομικο κωλυμα και προσπαθουν να βρουν τη λυση σε αυτο. Το ειπες και μονος σου, το καθεστώς είναι παραλογο, η ισχύουσα νομοθεσία δηλαδη.

      Πρέπει να λυθεί πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα σύντομα.

      • Η ισχύουσα νομοθεσία είναι μια χαρά απλώς η τηλεθέρμανση δεν την εφαρμόζει γιατί νομίζουν ότι τους δεσμεύει ο ιδρυτικός νόμος της ΔΕΥΑ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Όλα είναι μέσα στο κεφάλι τους τα χουν κάνει σαλάτα γιατί δεν έχουν ιδέα.Οι δικηγόροι που τους ακούνε γελάνε.

        • Εγώ να το δεχτώ αυτό που λες ανώνυμε, αλλά και η νομική υπηρεσία που είπε ο πρόεδρος στο βιντεο δεν είναι δικηγόροι; Αυτοί τους ενημέρωσαν λάθος; Μήπως εκεί ξεκινάει το πρόβλημα;

    • Λογικο ειναι αυτό που λες οτι ακουγεται… δε νομιζω παντως να γινεται επιτηδες μονο και μονο για αυτον το λογο.

  • Μια χαμένη νομικά υπόθεση για την ΔΕΥΑΚ η οποία όμως έχει την στήριξη του εκάστοτε δήμου και έτσι επί σειρά ετών εκατοντάδες συμπολίτες μας πληρώνουν τα μάρμαρο της ανεπάρκειας της επιχείρησης.

  • Να πάρει θέση ο νέος δήμαρχος και να καταργηθεί η ληστρική τακτική της επιχείρησης.Ο χρήστης πληρώνει ,να βεβαιώνονται τα χρέη στις ΔΟΥ και να τα διεκδικούν από τον μισθό τους την σύνταξη τους ή περιουσιακά στοιχεία τους.Αλλιως η Δευακ δημιουργεί επαγγελματίες μπαταχτζήδες.

    • Σωστος. μαθανε τωρα ολοι οτι χρωσταω στην ΔΕΥΑΚ και δε με νοιαζει γιατι δε μπορουν να μου κανουν τιποτα…

      Γνωρίζω ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ατελειωτα που δεν ειχαν πληρωσει δεκαρα (ονοματα μην πουμε) για νερο και τηλεθέρμανση και δεν ετρεχε καστανο.

      Πρεπει να σταματησει αυτο γιατι θα εχει στο τελος την τυχη της ΔΕΗ

  • Ανεπαρκέστατες οι δηλώσεις του προέδρου Δευακ.Τα πράγματα είναι απλά.Η σύμβαση αφορά την Δευακ και τον καταναλωτή.Ο χρήστης πληρώνει .Τελεία.

  • Τεράστια πληγή η συγκεκριμένη τακτική της επιχείρησης. Ο νέος Δήμαρχος είναι ευαισθητοποιημένος; Ακούει;

  • Κάθε λέξη που είπε ο πρόεδρος της τηλεθερμανσης προσκρουει και σε κάποιο άρθρο της Ελληνικής νομοθεσίας.Α ξέχασα! ο κανονισμός τους είναι πάνω από το σύνταγμα.Εκεί στην τηλεθερμανση κατεβειτε από το συννεφάκι σας.

  • Μπράβο στο σύλλογο πολύ καλή προσπάθεια.Επιτέλους να γίνει κάτι γιατί ο κόσμος υποφέρει από αυτη την αδικία.

  • Εγώ πάλι έχω την απορία γιατί η ΔΕΥΑΚ δεν κόβει το νερό η την τηλεθέρμανση όταν υπάρχει μεγάλη οφειλη . Στα 200€ που είναι η εγγύηση που παίρνει η ΔΕΥΑΚ να γίνεται διακοπή .Είναι απλά τα πράγματα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.