kozan.gr: Α. Τσίπρας στη συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου ΔΜ: “Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε μια χώρα, μια κοινωνία με προοπτική, αν δεν επενδύσουμε στη γνώση, στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, στο μέλλον. Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες, βάλαμε ένα λιθαράκι. Ιδιαίτερα με την αναμόρφωση του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης’.(Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Νοεμβρίου 2019
11:20

 

Συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο κτίριο διοίκησης, είχε σήμερα Πέμπτη 14/11, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ.Μ κ. Θ. Θεοδουλίδης, άλλα και καθηγητές τμημάτων. Ο κ. Θεοδουλίδης έκανε μια σύντομη ανάλυση για τη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο, ενώ ο κ Τσίπρας σημείωσε μεταξύ άλλων: “Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε μια χώρα, μια κοινωνία με προοπτική, αν δεν επενδύσουμε στη γνώση, στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, στο μέλλον. Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες, βάλαμε ένα λιθαράκι. Ιδιαίτερα με την αναμόρφωση του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης’.

Θ. Τέγος


38 σχόλια

  • επρεπε να μουντζουρωσετε το κτίριο για να νοιώσει πιο άνετα ο Τσίπρας και ο γαβρογλου .ετσι οπως το έχετε χωρίς συνθήματα και χωρίς μια γιάφκα δεν μοιάζει με πανεπιστημιο !!!!

  • Φυσικα και βάλατε ένα λιθαράκι. Τι λιθαράκι όμως! Κάνατε σε μια νύχτα τα ΤΕΙ Πανεπιστήμια χωρις καμια διαδικασία αξιολόγησης, χωρίς καμιά διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Πάρε κόσμε ένα πτυχίο-χαρτί χωρίς κανένα αντίκρυσμα και βγες στην αγορά ίσα κι όμοια να παίρνουν όλοι 586 ευρώ!

  • Το κόμμα που εκτρέφει πύρινες ταραχοποιών μέσα στα πανεπιστήμια επιδιώκει την ανομία και επικράτηση αναρχίας μέσα στις σχολές ώστε να μπορεί να τις ελέγχει είναι ειρωνικό να λέει ότι επενδύουμε στην γνώση

  • χαχαχαχαχα!

    Εγώ θα περίμενα να δώσει ο Αλέκσης στον πρύτανη βραβείο, μιας και το “πανεπιστήμιό” του ήταν το σκαλοπάτι για να γίνει ακαδημαϊκός η Περιστέρα…

    • Οι συριζαίοι έχουν μεταλλαχθεί σε πιο καπιταλιστές και από τους δεξιούς, βλέπεις τα πόθεν έσχες τους και τρίβεις τα μάτια σου!

      • Υπάρχει κάποιος αντισυστημικος αυτή τη στιγμή στη Βουλή??
        Ακόμα και ο κουτσουμπας παίρνει το βουλευτικό μισθό και κάνει αντιπολίτευση από αποσταση εδώ και 60 χρόνια.
        Ένα κόμμα αντισυστημικο υπήρχε,και ξεβρακωνε πολιτικούς και επιχειρηματικούς κλέφτες στις εξεταστικές επιτροπές,και το διέλυσαν όλοι μαζί,με συνοπτικές διαδικασίες…
        Ψηφιστε ανεύθυνα…

  • Οι λοστοί, τα σπρέι, τα κράνη, τα κοντάρια και τα άδεια μπουκάλια αποτελούν εκπαιδευτικό αντικείμενο στις οικονομικές σχολές;

  • Αγορινες μου κατανοώ τον πληγωμενο σας εγωισμό απο τις κολοτουμπες του νέου σας αρχηγού στο μακεδονικό και στο μεταναστευτικό όμως δεν σας φτάνει κανεις, εσείς τον επιλεξατε.

    • Ακόμα δεν έχουν δει τίποτα. Οι κωλοτούμπες μόλις άρχισαν……… Προς το παρόν βλέπουν μόνο το τυράκι όχι τη φάκα…

    • Και οι δύο ηθοποιοί με μανδύες.
      Ο ένας του δεξιού κι ο άλλος του μηδενιστή.
      Και μεις ερειφια με υποταγή στη γκλίτσα του τσοπάνη.
      Μόνο οι ελεύθεροι Έλληνες θα μας εκπροσωπούν.

    • Ποιός σου μίλησε για τσεκούρια; Στον ύπνο σου τα βλέπεις ή ψάχνεις να πιαστείς από το Βορίδη επειδή γίνατε ρεζίλι πάλι;

  • Και δεν είναι μόνο το Μακεδονικό και το Μεταναστευτικό είναι και η κολοτούμπα στην ενίσχυση της μεσαίας τάξης, στην αποεκπαίδευση και στην αποβιομηχάνιση της περιοχής μας, μετά την προηγούμενη του πατέρα Μητσοτάκη το 90 93 με το κλείσιμο ΑΕΒΑΛ, ΕΛΣΙ, ΜΑΒΕ.

    • Ενώ ο σύριζα ξεπούλησε φιλολαϊκά όλα τα αεροδρόμια, χρεωκόπησε τη ΔΕΗ, δέσμευσε τη δημόσοα περιουσία για 99 χρόνια και ξεπούλησε σοσιαλιστικά τη Μακεδονία…για να μην αναφέρουμε τα θύματα στο Μάτι, τη Μόρια, την Ειδομένη κλπ

  • Πάντως ο Αλέξης για αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σας προκαλεί μεγάλη ταραχή!!!Περαστικά σας και ξυδάκι……..

    • Το ταραχή, Πλακα κάνεις; περιμένουμε πως και πως να κάνει εμφάνιση για να πεθάνουμε στο γέλιο. Οι τρελές σφαίρες θεωρούνται δραμα μπροστά στον αλεξ και το θίασο του. Έφερε και το γαβρογλου να πει τι;

  • έχεις δικιο για τσεκουρια δεν εγραψες φοβασαι συνειρμούς με Βορίδη και Βορίδη με Μητσοτάκη… στου κρεμασμένου το σπίτι βλεπεις δε μιλάνε για σκοινί

    • Πράγματι, ενώ επί σύριζα όποιος έβγαινε να διαμαρτυρηθεί για το νέο μνημόνιο και τη Μακεδονία έτρωγε ξύλο και ληγμένα χημικά, ειδικά τα γεροντάκια που τους κόψατε το ΕΚΑΣ!!!

      • Κατά τα άλλα η κυβέρνηση ΝΔ έχει νεοφασίζουσα αντίληψη λέει ο Αλέξης, ξεχνάει που ερχόταν στα Κοίλα και τα ΜΑΤ δεν άφηναν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ να πλησιάσουν!

  • τη χωρα την χρεωκοπησε ο βουδας με το έλλειμμα στον προυπολογισμο του 10 στο 15%, ο Σημίτης με του ολυμπιακους του 4 και τα πριμ που δίνατε για χωραφια απο δυο ελλάδες και για προβατα που τα μετρούσατε 5 φορες… ειστε αδιόρθωτοι. καληνύχτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.