Συνάντηση με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης (Δελτίο τύπου)

3 Δεκεμβρίου 2019
11:44

 

Συνάντηση με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβριου 2019 στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Απόστολος Τσούκας και ο Οικονομικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Γ. Νικόλαος Ρίζος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επίλυση των τελωνειακών θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας και συγκεκριμένα οι φορολογικοί αντιπρόσωποι στα Τελωνεία. Οι φορείς της γούνας ανέπτυξαν στον κ. Πιτσίλη τα επιχειρήματά τους για ποιο λόγο θα πρέπει να καταργηθεί η διάταξη για τους φορολογικούς αντιπροσώπους στα Τελωνεία, σκοπός ο οποίος επετεύχθη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Ν. Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Βουλευτή Ν. Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια ,για την καταλυτική βοήθεια και το θερμό τους ενδιαφέρον, που συνεχίζουν να δείχνουν για τον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας .

Ευελπιστούμε στη συνέχεια αυτής της καλής σχέσης , διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας είναι πολλά , οι προτάσεις που έχουμε υποβάλλει περισσότερες και αναμένουμε την λύση τους.

5 σχόλια

  • Η πρώτη φωτογραφία από ποια συνάντηση είναι ? Ή απλά την βάλατε για να τονίσετε την συμβολή του “κατ’ όπιν ενεργειών μου” παλαιάς κοπής κομματικό στέλεχος.

  • Σταματήσετε να ταΐζετε σανό τον κόσμο.
    Ο Παπαδόπουλος γιατί καμαρώνει;;
    Ξαναγυρίσουν σε εποχές του 60 πού οι βουλευτές πέρνανε το χωριάτη από το χέρι!!!
    Έλεος!!!!
    Κοσμίδη εκτείθεσε!!!!

  • Τόσο πλασματική είναι η φωτογραφία όσο και η συμβολή του εικονιζόμενου βουλευτή .. Εμείς γνωρίζουμε ποιος και με ποιον τρόπο έχει συμβάλλει τα μέγιστα για τον κλάδο της Ελληνικής γουνοποιίας!

  • Έλεος!!!
    Αφού φτάσατε να βάζετε και δήθεν φωτογραφίες για τη συμβολή του ανύπαρκτου Βουλευτή…..

    Ποιά “καταλυτική βοήθεια” αφού και η φωτο είναι απο άλλη εκδήλωση

    “Κατάντια”.
    Ύστερα θέλουμε να πάει ο τόπος μπροστά.

    • Για όσους ενδεχομένως δεν το κατάλαβαν το συγκεκριμένο κείμενο και οι φωτογραφίες αποτελούν ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.