Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς την Αλβανίας

9 Δεκεμβρίου 2019
06:32

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Κοζάνης και Σερβίων, με σκοπό την μεταφορά τους στους πληγέντες από τον τελευταίο μεγάλο σεισμό της Αλβανίας. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην πρόσκληση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνης Τόπος να Ζεις» ήταν άμεση και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα που απευθύναμε δημόσια την πρόσκληση, στα γραφεία της Κίνησης συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα είδη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα.

Για τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Η Συντονιστική Επιτροπή

3 σχόλια

  • Δεν απευθήνατε δημάσια την πρόσκληση, γραπτός την απηύθυνε η μητρόπολη στους ναούς για την συλλογή των τροφίμων και μάλιστα με διορία τριών ημερών. Λες και ο κόσμος είναι ρομπότ. Η οι ιερείς είναι δεν ξέρω και εγώ τι για να λένε κάποιοι οτι επιτελούν έργο. Οργάνωση και συμπεριφορά μηδέν. Αποφασίζουμε και διατάζουμε.Η κίνηση συλλογής και διάθεσης των τροφίμων και αρεστή και Θεάρεστη είναι η συμπεριφορά σας λαικών και υπευθύνων είναι απαράδεκτη.Ρίξτε λίγο τους τόνους………
    Καλημέρα, Χρόνια πολλά !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.