ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών επισκέψεων στο πλαίσιο του έργου 4PLUS

11 Δεκεμβρίου 2019
10:24
Κανένα σχόλιο

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία, κέντρα ειδικής φροντίδας, Δήμους, εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας, στην Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα στους νομούς Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, οι οποίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου Publicawareness, Preparedness, ParticipationandCoordinationforCivilProtectionforAll/4 PLUSτο οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα InterregIPACBCΕλλάδα-Αλβανία 2014-2020. Οι επισκέψεις εντάσσονται στο παραδοτέο 2.3.5 του έργου 4PLUS και υπό τον τίτλο Joint Advocacy&LobbyingCampaign –Κοινή υποστήριξη και εκστρατεία άσκησης πίεσης.

Αντικείμενο της επίσκεψης αποτέλεσε η παροχή βασικών πληροφοριών αναφορικά με την πολιτική προστασία για όλους, με την ενσωμάτωση της διάστασης της αναπηρίας. Πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) συναντήσεις στο πλαίσιο των οποίων συμμετείχαν υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας των Δήμων της περιοχής αναφοράς, εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας, καθηγητές σχολείων, μαθητές ειδικών σχολείων καθώς και τρόφιμοι και προσωπικό κέντρων αποκατάστασης.

Στο έργο 4PLUS συμμετέχει η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας από κοινού με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, την Ένωση Δήμων Αλβανίας, το Δήμο Kolonje και το Κέντρο Αστικών Μελετών των Τιράνων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.