Ευχαριστήριο από τη θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama

12 Δεκεμβρίου 2019
11:02
Κανένα σχόλιο

 

Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης πέραν του προσδοκώμενου έτυχε και αυτή η θεατρική μας παραγωγή «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ», γεγονός που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε αλλά θεμελιώνει και τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Το ενδιαφέρον του κόσμου που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια αλλά κυρίως το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε από την Πειραματική Σκηνή μας για τέταρτη φορά, με στόχο να πειραματιστούμε, να διαβούμε σε νέα μονοπάτια και μέσα από αυτά να αναδειχθούν νέες δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Συστατικό στοιχείο αυτής της επιτυχίας ήταν η συντονισμένη προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» με αγάπη αλλά και πάθος κι αυτό το εγχείρημα και  προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή  τους. 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εσάς που μας τιμήσατε για άλλη μια φορά με την παρουσία σας. Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους, για τη στήριξη της προσπάθειας μας, που χάρη σε σας κατορθώνει να «ανθίζει» σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.