kozan.gr: Λ. Μαλούτας: “Το αργότερο μέσα στον Γενάρη θα συναντηθούμε με τον αρμόδιο Υπουργό για να του θέσουμε επιτακτικά το θέμα της μετεγκατάστασης της Ακρινής” (Βίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2019
14:21

 

“Το αργότερο μέσα στον Γενάρη θα συναντηθούμε με τον αρμόδιο Υπουργό για να του θέσουμε επιτακτικά το θέμα της μετεγκατάστασης της Ακρινής”, απάντησε, ο Δήμαρχος Κοζάνης, μετά από σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο.

7 σχόλια

  • Ας είμαστε κάποια στιγμή ειλικρινείς!

    Αν το πολύ σε 10 χρόνια σταματήσουν οι λιγνιτικές μονάδες δήμαρχε, γιατί πρέπει να μετεγκατασταθεί η Ακρινή;

  • Το λέει στην Συνέντευξη αυτο που ρωτάς…
    Αλλα δεν μπορω να καταλαβω το μενος που εχεις για να μην φύγουν οι Ανθρωποι. απο μια περιοχη που ειναι διαλυμένοι και ειναι γύρω γύρω Ορυχεια και 1 εργοστάσιο και αυτοι οι Ανθρωποι ειναι στην μεση. και αλλα πολλα τα οποια τα εχουν αναφέρει τοσες φορες.

    • Δν έχουν ζήσει ποτέ κάτω από τέτοιες συνθήκες ούτε έχουν δουλέψει στα ορυχεία για αυτό ακριβώς τον λόγο βγάζουν αυτήν την κακία πρώτον, δεύτερον πιστεύουν ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε καταστρέψει την δεη μια Δεη κατεστραμενη από τους πολιτικούς, τους μεγάλο επιχειρηματίες που χρωστάνε, από κάποιους που τόσα χρόνια έφαγαν με χρυσά κουταλιά εκεί μέσα γιατί ας μην κρυβόμαστε δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί κ έχουν ευθύνη αλλά δν χρε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τρυπακη.

  • …. Α ξεχασα είστε και εσεις οπου οταν βλεπετε ανάπτυξη ή κατι να αλλαζει παθαίνετε τρελα και φοφο. οπου αν ήσασταν ευτυχώς ΟΧΙ !! και λιγα παραπάνω άτομα. απο το τίποτα που ειστε τωρα. Ακομα σε σπηλιές θα ζούσατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.