kozan.gr: Συναυλία χορωδίας, για την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων, διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής 15/12 ο Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2019
21:07

 

Συναυλία χορωδίας, για την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων, διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής 15/12, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Φίλιππος», ο Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης. Συμμετείχε η χορωδία “Αρμονία” Θεσσαλονίκης και  το Ορχηστρικό σύνολο “Το έντεχνο”.

Ένα σχόλιο

  • Δυστυχως ο κοσμος δεν τιμησε την υπεροχη χορωδια και την ποιοτικη πολιτιστικη πρωτοβουλια. Ουτε οι ιδιοι οι δικηγοροι δεν τιμησαν την εκδηλωση. Ισως η προβολη να υπολειποταν. Παντως η αιθουσα ηταν αδεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.