Το Χρυσοχοΐον του Μαυρόπουλου Θωμά βρίσκεται στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 12. Το εργαστήριο λειτουργεί από το 1986 και παράγει σε αποκλειστικά σχέδια χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα.

Επισκεφθείτε το Χρυσοχοΐον και δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα κοσμήματα και δώρα αλλά και προϊόντα μεγάλων εταιρειών. Στο κατάστημα μας στην Κοζάνη μπορείτε να βρείτε:

  • Μονόπετρα στα 14 καράτια με πέτρες ζιργκον Swarovski, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως λευκό, ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό αλλά και σε διάφορες διχρωμίες. Μοναδικά σχέδια για όλα τα γούστα, για να κοσμήσουν το χέρι της αγαπημένης σας, σε άριστες τιμές, από 80 έως 300€ τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα και τοποθετούν πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας.

  • Mεγάλη ποικιλία σε κορνίζες και εικόνες Αγίων. Ένα μοναδικό δώρο για τη γέννηση ενός μωρού, τη βάπτιση, τον αρραβώνα αλλά και όποια άλλη περίσταση απαιτεί κάτι ιδιαίτερο. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε την εικόνα του Αγίου που επιθυμείτε και το  Χρυσοχοΐον να σας την ετοιμάσει σε μια από τις 3 διαθέσιμες διαστάσεις.

  • Tεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, μοντέλα και μάρκες ρολογιών που θα σας εντυπωσιάσουν! Μοναδική ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στο γούστο του αγαπημένου σας προσώπου.

  • Iδιαίτερες δημιουργίες σε κρεμαστά, κολιέ, μενταγιόν κ.α από Χρυσό, Λευκόχρυσο και Ροζ Χρυσό στα 14 καράτια. Μοναδική ποικιλία σχεδίων με πέτρες Ζιργκόν, Swarovski και τιμές από 50€ έως 110€.

Μαυρόπουλος Θωμάς και Λεωνίδας

3ης Σεπτεμβρίου 12, Κοζάνη

Τηλέφωνο: 24610 38254

e-shop: http://www.art-gold.gr/