Ι.Μ. Σισανίου & Σιατίστης – Άγιο Δωδεκαήμερο 2019 – 2020

23 Δεκεμβρίου 2019
12:06
Κανένα σχόλιο

Ι.Μ. Σισανίου & Σιατίστης – Άγιο Δωδεκαήμερο 2019 – 2020.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΕΣΠΕΡΑΣ 5:00μμ: Προεόρτιος Εσπερινός και εν συνεχεία ο Προεόρτιος Όρθρος και η Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανασίου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΠΡΩΙ: 7:30πμ:  Εσπερινός της Εορτής των Χριστουγέννων και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΕΣΠΕΡΑΣ: 5:30μμ: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός των Χριστουγέννων μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανασίου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α

ΠΡΩΙ: 5:30πμ -9:30πμ: Εόρτιος Πανηγυρικός Όρθρος των Χριστουγέννων και εν συνεχεία η Χριστουγεννιάτικη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανασίου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΕΣΠΕΡΑΣ 4:30μμ: Μεθέορτος Εσπερινός στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΠΡΩΙ: 7:30πμ: Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΕΣΠΕΡΑΣ: 4:30μμ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Σιατίστης, όπου τιμάται εικόνα του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΡΩΙ: 7:30πμ: Πανηγυρικός όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα  Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Σιατίστης, όπου τιμάται εικόνα του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΙΝ – ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ 14.000 ΝΗΠΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΡΩΔΟΥ ΑΝΑΙΡΕΘΕΝΤΩΝ

ΠΡΩΙ: 7:30πμ: Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

31/12/2019 ΕΣΠΕΡΑΣ: 5:30μμ: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανασίου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

1/1/2020 ΠΡΩΙ: 7:00πμ :Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και εν συνεχεἰα  Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  3  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΕΣΠΕΡΑΣ: 5:30μμ: Η Ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και εν συνεχεία η Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των Θεοφανείων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανασίου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ  5  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

(ΝΗΣΤΕΙΑ – Κατάλυση οίνου και ελαίου λόγω Κυριακής)

ΠΡΩΙ: 7:30πμ: Όρθρος, Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία ο Μέγας Αγιασμός στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΕΣΠΕΡΑΣ: 5:30μμ: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής των Θεοφανείων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανασίου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ  6  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Α Γ Ι Α      Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α

ΠΡΩΙ: 7:00πμ: Εόρτιος Πανηγυρικός Όρθρος εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και Μέγας Αγιασμός στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Δημητρίου.

ΕΣΠΕΡΑΣ: 4:30μμ: Μεθέορτος και Πανηγυρικός  Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Σιατίστης.

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΠΡΩΙ: 7:30πμ: Πανηγυρικός Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Σιατίστης.

Την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου από 25 Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου δεν γίνεται νηστεία ούτε Τετάρτη ούτε Παρασκευή. Μόνο η παραμονή των Θεοφανείων είναι ημέρα νηστείας. Φέτος η Παραμονή των Θεοφανείων είναι Κυριακή, επομένως είναι νηστεία με κατάλυση οίνου και ελαίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.