kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πρόταση γάμου με “παρέλαση” τρακτέρ στο κέντρο της πόλης (Βίντεο)

24 Δεκεμβρίου 2019
01:22

 

Πρόταση γάμου με “παρέλαση” τρακτέρ στο κέντρο της πόλης, χθες Δευτέρα 23/12 στην Πτολεμαίδα.

 

19 σχόλια

  • Να ζήσουν τα παιδιά και ευτυχισμένα να είναι.
    Ερώτηση για δύσκολους λύτες:
    – Σε ποια χώρα της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Αυστραλίας θα μπορούσε ένας πολίτης σε περίοδο αιχμής μέσα στα Χριστούγεννα και με ανοιχτή την εμπορική αγορά να εισέλθει με στόλο από ΤΡΑΚΤΕΡ στο κέντρο μιας πόλης 60.000 κατοίκων, να κλείσει τους κεντρικούς δρόμους για να κάνει το κέφι του και να μην επέμβει η αστυνομία, η δημοτική αστυνομία και αντιθέτως οι περαστικοί να σταματήσουν και να βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά τους για να έχουν να λένε μετά στο καφενείο και όλοι να λειτουργούν ως μέσα σε ένα τρελό πανηγυράκι με χουλιαμά; Μα φυσικά στο Ελλάντα του 2020!!! Δεν σωζόμαστε με τίποτα και ας βγουν όλοι να πουν πόσο μίζερος είμαι. Απλά παιδιά βαρέθηκα να βλέπω καθημερινά όλους να συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν αδιαφορώντας για το ποιους και πόσο ενοχλούν. Καλές γιορτές σε όλους.

    • Σε ποιο μέρος του κόσμου ένα τόσο όμορφο γεγονός θα σχολιαζοταν με τόση μιζέρια και κακομοιριά;;;Μα στο Ελλαντα φυσικά…Για τα κακώς κείμενα έχεις δίκαιο αλλά τέτοιου είδους εκδηλώσεις γίνονται σε όλο τον κόσμο…Μην γινόμαστε μίζεροι και με αυτά.. Καλές γιορτές σε όλους!!

      • Για αυτό θα είμαστε μια ζωή ο περίγελος όλων των σοβαρών λαών του κόσμου ακόμη και αυτών της Βαλκανικής χερσονήσου. Δεν θέλουμε να αποβάλουμε όλα αυτά τα αρνητικά που έχουμε και κουβαλάμε από γενιά σε γενιά και να εξελιχτούμε. Από τα σοβαρότερα όλα ότι δεν μας νοιάζουν οι άλλοι παρά μόνον ο εαυτός μας!!!

    • Να πας να ζησεις σε πολη της ευρωπης φιλε. Εδω ειναι και θα ειναι Ελλαδαρα. Ξεκινα πρωτα απο το ιδιο το κρατος που δε σε σεβεται και μετα πανε παρακατω. Ααα και ναι εισαι μιζερος! Καλες γιορτες

      • Η Ελλαδάρα κατάντησε ελλαδίτσα από σκέψεις και τρόπους συμπεριφοράς σαν και την δική σου. Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά όταν οι αρνητικές συμπεριφοράς έχουν μπολιαστεί και στις νέες γενιές. Ασχολήσου με τα κινητά σου και ζήσε για τους άλλους καθώς μέσα σου δεν πρέπει να έχεις τίποτα που να ενδιαφέρει φίλε. Καλές γιορτές και μάθε να μην ενοχλείς τον διπλανό σου. Αυτό είναι πολιτισμός.

    • ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΧΕΙ 35.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΤΡΙΤΟΝ: ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΧ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

      • ΚΑΝΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΔΟΜΑΔΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥ-ΖΟΥ ,ΕΔΩ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ …ΠΙΘΑΝΟ!

    • Μίζερος τελικά δεν ξέρω αν είσαι αλλά ξενέρωτος σίγουρα εισαι ρε πατριώτη. Αν είμασταν σαν όλες τις χώρες τις Ευρώπης δε θα ειμασταν Ελλάδα. Όσο για το “Ελλαντα”…νομίζω πως υποτιμάς πολυ τη χώρα που σε μεγαλώνει και σε ζει. Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι!
      Μπράβο ρε παιδιά!! Ωρεε τζοντιραδες!! Να ζήσετε!!

  • Η αστυνομία που είναι; Μπορεί ο καθένας μας να κάνει ότι θέλει τελικά στην κοινωνία που ζούμε. Βασικά ζούμε για τους άλλους και το θεαθήναι. Αυτά είναι προσωπικές στιγμές που ζούμε με τον άνθρωπό μας και όχι με τους περαστικούς φίλε. Να ζήσετε ωστόσο και καλούς απογόνους.

  • ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ!!!
    ΦΘΗΝΟΣ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ!
    ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
    Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΧΙ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!
    Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ!!!

  • Η αστυνομία ηταν ενημερωμένη και βρισκόταν στο σημείο για να διευκολύνει την κυκλοφορία!!! Αλλα αμα εχεις μιζέρια και κακια μεσα σου κατι θα βρεις να πεις!! Ντροπή! Αντί να ευχεστε στα παιδια να ειναι παντα ευτυχισμένοι οπως την χθεσινή μερα…ειναι και γιορτες και πάλι την χολή σας να την βγάλετε…να ζήσετε παιδια!!!!!

    • Πάντως εγώ είδα και ένα ΙΧ ανάμεσα από τα τρακτέρ το ασθενοφόρο αν περνούσε από που θα το έστελνε αν έπρεπε να παραβεί από εκείνο το δρόμο… πάλι φύλαξε ο θεός

  • Αγρότης με τρακτέρ οδηγός με νταλίκες .Εγώ είμαι κτηνοτρόφος παιδιά το Πάσχα παντρεύομαι και λέω να την κάνω τη δουλειά με τα προβατα.Σας καλώ για βίντεο και φώτο.χρονια πολλα

  • Ευχαριστώ γεγονός αλλά επειδή αυτά έχουν γίνει μην τα αναπαράγεται λες και ζείτε στο Hollywood θα μπορούσε να υπάρχει ασθενοφόρο από πίσω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.