Ακόμα ένα διήμερο χριστουγεννιάτικο τουρνουά FIBA Endorsed 3on3 του  Α.Σ. Ελπίδα Περδίκκα  ολοκληρώθηκε  το Σαββατοκύριακο 28-29/12 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας. Είκοσι επτά  ομάδες με 101 παίκτες αγκάλιασαν και φέτος την διοργάνωση και διεκδίκησαν επί ίσιος όροις την πρόκριση στα τελικά και την κατάκτηση των μεταλλίων.

 Στους ημιτελικούς οι Peritzides επικράτησαν με 20-15 των Four crocs, ενώ Βλάκες B.C.  επικράτησαν μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό των Ballers με 11-10

  Στον τελικό οι Peritzides πήραν το αίμα τους πίσω(είχαν χάσει στην φάση των ομίλων)  επικρατώντας με  22-16 των Βλάκες B.C. Ενώ συναρπαστικοί ήταν οι περισσότεροι αγώνες με σημαντικότερο αυτό των Peritzides που επικράτησαν των #31# των οποίων οι παίκτες προπορεύονται στην πανελλαδική κατάταξη της Fiba3on3 Greece με  21-19 στην παράταση.

 Στο διαγωνισμό τρίποντων ο Αρτέμης Θεμελι με 8/10 κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ στον διαγωνισμό καρφωμάτων ο Δήμου κατέκτησε το κύπελλο.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης δόθηκαν  δωράκια στους μικρούς φίλους που παρακολουθήσαν τους αγώνες ενώ δόθηκαν και δώρα από τους χορηγούς μας στους διαγωνισμούς του κοινού που διοργανώθηκαν.

  Αρωγοί μας για ακόμα μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που ήταν συνδιοργανωτής του τουρνουά, ο Δήμος Εορδαίας, η Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας, η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας που όρισε τους διαιτητές στο τουρνουά και κυρίως  οι  μικροί και μεγάλοι αθλητές, των τμημάτων της ομάδας μας που ήταν για ακόμα μία χρονιά η ψυχή του τουρνουά .

  Το φωτογραφικό υλικό της διοργάνωσης βρίσκεται στην σελίδα της ομάδας στο https://www.facebook.com/ElpidaEordaias/ και στο https://photos.google.com/share/AF1QipNyjPEMAgNicv-kcayxq_zQXcvunHCSI2c7SRRNmMSq6_hZhPVYbLA6iDVw9gzZtQ?key=MFRuaUh2d3ptc24zeG43bmtySEptUnNZODA2dWZB

Αναλυτικά όλο το τουρνουά και τα αποτελέσματα στο

 https://play.fiba3x3.com/categories/28bf81bf-d678-4203-b92d-4ea255b572a4/brackets

Στα αρνητικά για ακόμα μια χρονιά το ότι οι ημιτελικοί και ο τελικός συγκέντρωσαν το 1/20  του κόσμου που παρακολούθησε το τουρνουά.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ  για την συμμετοχή τους, καλή χρονιά σε  όλους, ας υποδεχθούμε το 2020 με χαμόγελο και αισιοδοξία