Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, με τον Γ.Γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Νίκο Μαντζιούφα

31 Δεκεμβρίου 2019
10:55

Οι επενδυτικές ευκαιρίες της περιοχής και οι προοπτικές ανάπτυξής της τη μεταλιγνιτική περίοδο, συζητήθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Νίκο Μαντζιούφα, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι επενδυτικές προοπτικές της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας, καθώς όπως επεσήμανε ο κ. Μαλούτας «Η απόφαση για πλήρη απένταξη του λιγνίτη από το εγχώριο σύστημα ηλεκτροπαραγωγής μέχρι το 2028, έχει σοβαρές αναπτυξιακές επιπτώσεις και αντίκτυπο στην απασχόληση και το εισόδημα των νοικοκυριών της Δυτικής Μακεδονίας».

 

5 σχόλια

  • Διασκεδαστικό !
    Μια πλατεία Λασσάνη δεν μπορείτε να εκτελέσετε και εσεις και οι προηγουμενοι στο Ματζιούφα κάνετε ραντεβού !!!
    Ακόμη πρέπει να γελάει

    • Δεν ξέρω για τους σημερινούς αλλά οι προηγούμενοι έφεραν στην Κοζάνη μια εξαιρετική επένδυση στο αεροδρόμιο από την οποία τρώει κόσμος ψωμί. Να είμαστε δικαιοι

    • Ε βεβαια, τους ανηκει το κρατος, δεν το κατάλαβες… Η επιστροφή στην ‘κανονικότητα’ θα μας οδηγήσει με ταχύτατους ρυθμούς στην πλήρη επιστροφή στην παρακμή και πάλι…

  • Την τιμη του νερου μειωσε και ασε τις συναντησεις για αναπτηξη.Προτεινετε τη λειτουργια ΙΕΚ για κουδουνια οπως λειτουργησε παλια ΙΕΚ για καρναβαλια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.