Το Σάββατο 25/1/2020, στο ΚΥΚΛΟΝ by Κοσμοκίνηση, η ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης, με προσκεκλημένο κι ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

6 Ιανουαρίου 2020
23:48

 

Η ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης το Σάββατο 25/1/20 στο ΚΥΚΛΟΝ by Κοσμοκίνηση με προσκεκλημένο κι ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

 

 

4 σχόλια

  • Τελικά υπουργέ η συμφωνία των Πρεσπών θα τιμηθεί και θα τηρηθεί όπως δηλώνετε πλέον; γιατί προ εκλογών παρουσιαζόσασταν τρομερός μακεδονομάχος και εσείς και ο Πρωθυπουργός και ολόκληρη η ΝΔ, και τώρα τα ξεχάσατε όλα, αμνησία πάθατε ξεχάσατε και τα συλλαλητήρια και τα δημοψηφίσματα. Σανό πουλούσατε μέχρι να πάρετε την εξουσία ΚΑΙ τώρα γίνατε το ίδιο προδότες σαν τους προηγούμενους.

  • Που είναι όλα αυτά τα γατάκια που ξυπνούσαν και κοιμόταν βρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του; Αλλά θα μου πεις ήρθε η κανονικότητα και τώρα γλύφουν κατουρημένες ποδιές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.