kozan.gr: Eρασιτεχνικό βίντεο του 1990, από τις καλές εποχές, στο “Στενό της αμαρτίας” κι από τη νυχτερινή διασκέδαση στην Πτολεμαίδα – Νέο βίντεο του 1991 από διάφορα σημεία από την πόλη της Πτολεμαΐδας

6 Ιανουαρίου 2020
23:02

 

Ερασιτεχνικό ίντεο του 1990, από τις καλές εποχές, στο “Στενό της αμαρτίας” κι από τη νυχτερινή διασκέδαση στην Πτολεμαίδα. Το βίντεο ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook o κ. Κλ. Πολιτίδης.

Νέο βίντεο του 1991 από διάφορα σημεία από την πόλη της Πτολεμαΐδας

7 σχόλια

  • Μία πόλη με τους καλύτερους μεγάλους δρόμους που σε έβγαζαν εύκολα παντού, επίπεδη που θα μπορούσε να είναι πράγματι υπόδειγμα την κατέστρεψαν. Βλέπεις πως ήταν πριν 30 χρόνια και μελαγχολείς…

  • Μου κάνει εντύπωση πόσος κόσμος έκανε τότε βόλτα. Η πλατεία γεμάτη με λαό. Πολύ κίνηση και πολύ πιό όμορφη η τότε πλατεία με τα συντριβάνια της και τα γεφύρια τα ξύλινα.

  • Η Πτολεμαιδα ηταν πολυ πιο μπροστα απο τη Κοζανη και στη διασκεδαση και στα πιο ωραια μαγαζια,γιαυτο και πηγαιναμε συχνα εκει

  • Υπέροχες αναμνήσεις, αξέχαστα χρόνια. Η πλατεία μας ζωντανή… Μακάρι να ξαναγίνει όπως ήταν παλιά, ήταν πανέμορφη! Πιστεύω αν όχι όλοι μας, σίγουρα οι περισσότεροι θα το ήθελαν!

  • Νοσταλγία! Όμορφη η τότε Πτολεμαΐδα…. δε χωρουσες να περάσεις το στενό της αμαρτίας από τον κόσμο.. Η πλατεία πανέμορφη με τα σιντριβάνια.. αγνά,ξένοιαστα χρόνια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.