kozan.gr: Βαρύτατες κατηγορίες από την Πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη κατά του Χρήστου Ζευκλή – Η απάντηση του Δημάρχου Βοΐου που προσφεύγει στη δικαιοσύνη

12 Ιανουαρίου 2020
18:51

 

Η Ν. Μπομπολάκη, πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, με ανάρτησή της, στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, δύο φωτογραφιών αιμόφυρτων εκρών ζώων (που δε δημοσιεύονται για ευνόητους λόγους), εξαπολύει βαρύτατες κατηγορίες κατά του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή, τον οποίο χαρακτηρίζει ηθικό αυτουργό για το πογκρόμ φόλας και τον άγριο θάνατο αρκετών ζώων στη Σιάτιστα. Κάτω από την ανάρτησή της ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια (περισσότερα από 500), από διάφορους φιλόζωους που καταφέρονταν επίσης κατά του Δημάρχου Βοΐου, Χ. Ζευκλή, αναγκάζοντας τον τελευταίο να της απαντήσει, μέσω facebook. Nα σημειωθεί πως αντίστοιχο περιστατικό διαδικτυακής κόντρας, μέσω ανακοινώσεων, είχε συμβεί το 2016 όταν η κα. Μπομπολάκη είχε καταφερθεί του τότε Δημάρχου Κοζάνης, Λ. Ιωαννίδη σχετικά με τις καταγγελίες για  130 νεκρά ζώα στο κυνοκομείο Κοζάνης.

 

Aκολουθεί η απάντηση του Δημάρχου Χ. Ζευκλή

 

 

 

13 σχόλια

  • Είναι γνωστό πως ως “φιλόζωοι” εμφανίζονται είτε αυτοί που εμπορεύονται το θέμα με τα αδέσποτα είτε αυτοί που δεν αντέχουν να συμβιώνουν ούτε με ανθρώπους ούτε με ζώα.

  • Μόνο από τους χειρισμούς του θέματος ο δήμαρχος κρίνεται ανεπαρκής. Ανεξάρτητα από το αν έχει ή όχι δίκιο μας εκθέτει στο πανελλήνιο.

  • Συγχαρητήρια Δήμαρχε, θα πρέπει όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Βοιου να εναντιωθούν, γιατί στην ουσία η ανάρτηση αυτή δε δυσφημιζει το δήμαρχο, αλλά όλο το Βόιο!

  • Δήμαρχε άσε τις μηνύσεις, μάζεψε το θέμα, μάζεψε και αυτούς που σε “αβαντάρουν” γιατί το θέμα μπορεί να πάει αλλού. Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις που, δεν κάνεις για δήμαρχος.

  • Κ.Δημαρχε,εμμονική επιμένεις να δημιουργήσεις χώρο κράτησης των ζώων,πράγμα που απαγορεύει ρητά ο νομος! Επισης,μεχρι να γίνει τι καταφυγιο που οπως λες θελει 2 χρονια,ποιος σε εμποδίζει να συνεργαστείς με έναν ή και παραπάνω κτηνιάτρους και να ξεκινήσετε στειρωςεις,μια κινηση που θα βοηθησει στην μείωση του πληθυσμού των αδεςποτων; Σε αυτο δεν απάντησες!

    • Φιλε πρωτον σαν φιλοζωος πρεπει να παλεψεις να αλλαξει ο νομος που μονο σε τουτη τη χωρα υπαρχει πουθενα αλλου η ευρωπαικη νομοθεσια για τα αδεσποτα δεν εχει καμια σχεση με τη δικη μας.Τωρα εαν εσυ εχεις τοσα λεφτα για στειρωσεις δωστα επιτελους στο δημο εαν δεν εχεις κανε το κινεζο γιατι ειστε γραφικοι πλεον και δεν αγαπατε τα ζωα απλα ξεχνατε τα προβληματα σας με ολα αυτα.
      Κουρασατε πολυ και εμας και τα ζωα τα οποια δεν τα προστατευεις με το να ειναι εξω δεν τα αγαπας γιατι ενα αδεσποτο να ξερεις εχει 2-3 χρονια ζωης αρα μονο σε οργανωμενο χωρο και αγορα μονο απο εκει με τσιπακι και οχι εμποριοκαι εκει θα κανουν σιγα σιγα σιγα τις στειρωσεις.

    • Η λύση δεν είναι στείρωση. Η μόνη λύση είναι η περισυλλογή και κράτηση σε κλειστούς ελεγχόμενους χώρους αυτό που συμβαίνει δηλαδή σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, στείρωση και ξανά αμολημένο στους δρόμους δεν είναι λύση ούτε για το σκυλί ούτε για τους πολίτες, νισάφι πια με την ψευτοφιλοζωία ορισμένων καναπεδάτων

  • Πολύ καλα τα είπες – έγραψες. Ελπίζω να κανείς μήνυση για να καταλάβει η μειοψηφία που επιβάλει με φωνές λεκτική και μη βία την άποψη οτι υπάρχουν και συνέπειες για την αντικοινωνική τους συμπεριφορά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.