Ευχαριστήριο της Αθλητικής Ένωσης Άνω Κώμης στον Γιώργο Δουγαλή

16 Ιανουαρίου 2020
20:47

Η Α.Ε. Άνω Κώμης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Τεχνική Yπηρεσία του Δήμου Κοζάνης και τον Δήμο Κοζάνης, για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στον Αθλητικό Σύλλογο και στους Συλλόγους του χωριού μας γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια έναν άνθρωπο και φίλο, ο οποίος από την αρχή της ενασχόλησης της νέας διοίκησης της ομάδας, ήταν πάντα δίπλα μας με όλους τους δυνατούς τρόπους και συνέβαλε ενεργά στην λειτουργία τόσο της ομάδας, όσο και του γηπέδου στο χωριό μας.

Χωρίς να φαίνεται και χωρίς να του αποδίδουμε τιμές και ευχαριστίες πάντοτε βοηθούσε και κατάφερε μέσα από τις ενέργειες του, να μας εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα μας! Η συμβολή του στη δημιουργία του γηπέδου, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα μας, καθώς και η βοήθεια του στην κατασκευή του νέου γηπέδου είναι κάποια από τα έργα του!

Πρόκειται για τον κύριο Δουγαλή Γεώργιο, ο οποίος πρόσφατα εκλέχτηκε και Αντιδήμαρχος όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς Γιώργο Δουγαλή!

4 σχόλια

  • Ο σημανδρακος δεν είναι τεχνική υπηρεσία ή τόν κομπάρσο κάνει?? Συγχαρητήρια Γιώργο μπράβο συνέχισε έτσι και βοηθά όλους το έχουν ανάγκη γτ 5 χρόνια ήταν απών όλοι από αυτά

  • Λίγοι ξέρουν τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος ανιδιοτελώς και με προσωπικό κόστος για ανθρώπους των χωριών μας. Έζησε τη φτώχεια ως παιδί και καταλαβαίνει πως είναι να μη μπορείς. Να είναι πάντα γερός. Μέχρι τα 100 να βάζει υποψήφιος θα βγαίνει, η Ελιμεια τιμάει τα παλληκάρια. Δυνατά Γιώργο όπως εσύ ξέρεις.. Και χαίρομαι που βάλατε το συμφέρον του τόπου πάνω από παρατάξεις και εσύ και ο Σημανδρακος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.