Απαγορεύτηκε η είσοδος στην Τουρκία στον Κώστα Αλεξανδρίδη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Σωματείου “Οι Μωμόγεροι”, με καταγωγή από τον Αγ. Δημήτριο Κοζάνης

17 Ιανουαρίου 2020
00:34

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Pontos απαγορεύτηκε η είσοδος στην Τουρκία στον Κώστα Αλεξανδρίδη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Σωματείου “Οι Μωμόγεροι”.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου τον ενημέρωσαν για την απόφαση απαγόρευσης εισόδου του στη χώρα, χωρίς να αναφέρουν το λόγο και τον ανάγκασαν να επιστρέψει με την πρώτη πτήση στην Αθήνα.
Ας σημειώσουμε ότι ο τελικός προορισμός του Κώστα Αλεξανδρίδη ήταν η Τραπεζούντα, για προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
e-pontos.gr

7 σχόλια

  • Άξιος και σοβαρός εκπρόσωπος του ποντιακού πολιτισμού ο Κώστας.
    Έχει πάει πολλές φορές για εκδηλώσεις στην Τουρκία.
    Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε αν ισχύει και αν ναι το λόγο της απαγόρευσης. Τόσο μεγάλο μέγεθος θεωρείτε ο Κώστας που επειρεάζει τα πολιτικά πράγματα στην Τουρκία?

  • Τα ίδια κάνει και η Ελλάδα, απαγορεύοντας την είσοδο απογόνων Ελλήνων πολιτών από την Βόρεια Μακεδονία, καθώς και την είσοδο καλλιτεχνών οι οποίοι είναι προσκεκλημένοι από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής

    • Οι οποίοι ντόπιε έχουν αλυτρωτικές βλέψεις και λειτουργούν οργανωμένα κατά της πατρίδας σου. Εκτός και εάν δεν θεωρείς την Ελλάδα πατρίδα σου. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να πας να ζήσεις μες τους ομοϊδεάτες σου.

    • Ντόπιος τι ντόπιος με ελληνική συνείδηση η βουλγαρικη.Δε χάνεται ευκαιρία.Αν δε σας αρέσει τραβάτε βόρεια και ανατολικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.