kozan.gr: Α. Πάτσης (βουλευτής Γρεβενών) στο Kontra 24: “Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με την πολιτική που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει 7 ξενοδόχους πάμπλουτους σε βάρος της τοπικής κοινωνίας – Η άποψή μου είναι ότι κι οι 1400, που είναι στον ορεινό όγκο των Γρεβενών, θα πρέπει να φύγουν. Δεν είμαι αρνητικός σε κλειστά κέντρα (φιλοξενίας), υπό προϋποθέσεις και σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία” (Βίντεο)

17 Ιανουαρίου 2020
07:17

 

“Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με την πολιτική που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει 7 ξενοδόχους πάμπλουτους σε βάρος της τοπικής κοινωνίας. Η άποψή μου είναι ότι κι οι 1400, που είναι στον ορεινό όγκο των Γρεβενών, θα πρέπει να φύγουν. Δεν είμαι αρνητικός σε κλειστά κέντρα (φιλοξενίας), υπό προϋποθέσεις και σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία“, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, ο Ανδρεάς Πάτσης βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας.

16 σχόλια

    • Ποιος ΣΥΡΙΖΑ ? Γιατι δε λες την αληθεια των ξενοδοχων που αφου πηραν τις επιδοτησεις προγραμματων κι απεκτησαν 5αστερα ξενοδοχεια αδεια , ειπαν να παρουν κι αλλο ζεστο χρημα απο ΕΕ κι εφεραν παρανομους μεταναστες πλουτιζοντας εις βαρος του κοινωνικου συνολου κ της πατριδας. Ολοι αυτοι κοστιζουν στην πατριδα γιατι δεν πληρωνουν φορους ενω πληρωνονται απο ΕΕ , απολαμβανουν φιλοξενια,μισθους,περιθαλψη,ολα τζαμπα οπως ομολογησε ενας απο αυτους σε ρεπορταζ στην TV! Κατα τα αλλα σας φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντε ας κανει τωρα ο Κουλης κουμαντο.

  • Είναι τουλάχιστον θλιβερή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ορεινό όγκο των Γρεβενών. Κατά την αναζήτηση ξενοδοχείου για το ΣΚ, διαπιστώσαμε με μεγάλη λύπη, ότι κάποιοι πολύ όμορφοι ξενώνες είναι κλειστοί, ενώ από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα μας πληροφόρησαν ότι έχουν σύμβαση με την Ύπατη Αρμοστεία μεχρι το τέλος Μαρτίου. Φυσικά το Καϊμακτσαλάν ήταν η εναλλακτική που μας κέρδισε που τα πάνε πολύ καλά και επαγγελματικά στο να δέχονται επισκέπτες. Κύριοι δείτε το σοβαρά, καταστρέφετε τον τόπο σας…. Συμφωνώ με τα χίλια με τον κ. Πάτση.

    • αν και δεν υπάρχει λόγος , ας κάνω μία ερώτηση: Λέει “Η άποψή μου είναι ότι κι οι 1400, που είναι στον ορεινό όγκο των Γρεβενών, θα πρέπει να φύγουν.”

      Η άποψή του βασίζεται πους έχει κάνει έλεγχο στις αιτήσεις ασύλου; έχει κάνει προσωπικές συνεντεύξεις; θεωρεί τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα χαρτιά της πλάκας;
      Θεωρεό ότι η ΄χάρτα ανθρώπινων δικαιωμάτων ” του ΟΗΕ, το Ελληνικό Σύνταγμα, οι αποφάσεις της ΕΕ είναι χαρτιά τουαλέτας;

      Και όλα αυτά ξεπερνώντας το ύφος του που θυμίζει φυρερίσκο, την ηιμάθεια και την άγνοια που προκύπτει από αυτά που λέει

      υγ η μεγάλη πλάκα είναι η εξής: οι υπέρμαχοι του ιδιωτικού τομέα και της ελεύθερης οικονομίας κάνουν παρατηρήσεις στουτς ιδιώτες για το πως αξιοποιούν την ιδιωτική περιουσία τους!!!!!

    • διαπιστώσαμε με μεγάλη λύπη, ότι κάποιοι πολύ όμορφοι ξενώνες είναι κλειστοί,.
      Και για αυτό φταίει το ότι τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν συμβάσεις με την ύπατη αρμοστια;
      Ρώτησες ποτέ πόσα έξοδα θέλει για να κρατηθεί ένας ξενώνας ανοιχτός μόνο για θέρμανση.
      Αναρωτήθηκες ότι κι τα μεγάλα ξενοδοχεία θα ήταν κλειστά αν δεν είχαν αυτές τις συμβάσεις
      Και τέλος τέλος τι σχέση έχει το οι μικροί ξενώνες με το ότι τα ξενοδοχεία φιλοξενούν πρόσφυγες;
      Συμφωνώ με τα χίλια με τον κ. Πάτση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο, παρά μόνο ότι ο κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει.

  • Το είπε ο κύριος Μπάμπης ο Σκαις Κανένα πρόβλημα αρκεί να είναι βελούδινη η γραβάτα και το κοστούμι, και είχε δίκιο ο άνθρωπος, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στην Βουλή “Κλειδώνω και αμπαρώνω και κλέφτης είναι μέσα”

  • Όταν το πρόβλημα έρχεται στην πόρτα σου και έχεις αξιοπρέπεια και το θάρρος της γνώμης λες τα πράγματα με το όνομα τους. Συγχαρητήρια κ Πάτση

  • και πως θα διώξει ο Πάτσης τους μετανάστες; θα σκίσει όλε ςτις συμβάσεις που έχει υπογράψει η ελλάδα; ΕΝΑ ΑΝΑΤΛΛΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

  • Τους πήγαν στα ψηλά, πλήρωσαν για να κλείσουν στόματα και τώρα τους φταίει ο Πάτσης που αποκάλυψε το πρόβλημα. Τόσες επενδύσεις σε ξενώνες, ξενοδοχεία, ένα υπέροχο χιονοδρομικό και τα κατέστρεψαν εν ριπή οφθαλμού. Εύγε σε όλους!

  • Διαβαστε τι σημαινει παραπληροφορηση απο Βουλευτη, τι σημαινει λαϊκισμος . Θεωρει οτι μια κυβερνηση “εβαλε” επιχειρηματιες να κανουν δουλειες με τον ΟΗΕ και οχι το κινητρο τους για κέρδος. Επισης αποσιωπά το γεγονος οτι καποιοι απο τους ξενοδοχους που θελουν κέρδος φιλοξενοντας προσφυγες στα ξενοδοχεια τους, ειναι και μέλη της Τ.Ο Χρυσης Αυγης Γρεβενών .

    • Κουμουνιστή φτωχό δεν έχω δει . Το πρόβλημα σου είναι εάν φταίει που για σένα ποτέ δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς εδώ στα Γρεβενά δεν έχουμε πρόβλημα με τα κόμματα αλλά με τους παράνομους μετανάστες και με τα κολλημένα μυαλά αριστερόστροφων σανοφαγων

  • “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ”

    και έρχεται η εποχή που ο καθένας καταχωρείται είτε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ είτε σαν ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ

  • Εσείς εκεί στα Γρεβενά το ξέρατε αυτό το λαμόγιο που ψηφίσατε; Γιατί μονο καταγωγή έχει από Γρεβενά ήξερε τα κόλπα για να βγει και τώρα μας έχει γραμμένους. Όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια για τα χρυσόψαρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.