Ένα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής 19 Ιανουαρίου πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Ποντοκώμης, με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας. Παιδιά, γονείς και δάσκαλοι έγιναν μια όμορφη παρέα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. Ο Γυμναστικός Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους εκπαιδευτές των τμημάτων του, Ζέρβα Έλενα δασκάλα ζωγραφικής, Ζαχαρίδη Κωνσταντίνο δάσκαλο σκακιού και Φαρμάκη Ιωάννη καθηγητή φυσικής αγωγής, για την στήριξη και την ενθάρυνση που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και τη διαβεβαίωση πως θα είναι κοντά μας για όσο τους χρειαστούμε. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα νέα μέλη του σύλλογου, που αναδείχθηκαν μετά τις αρχαιρεσίες, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Αναλυτικά τα μέλη του νέου ΔΣ είναι:
Ορφανίδου Νίκη Πρόεδρος
Καρογδανίδου Ευδοκία Αντιπρόεδρος
Καραφυλλίδου Σοφία Γραμματέας
Καραογλανίδου Χρυσαυγή Ταμίας
Φαρμάκης Ιωάννης Έφορος Αγώνων
Σιβρίδης Σάββας Μέλος
Μυροφορίδου Ελισσάβετ Μέλος
Αναπληρωματικά Μέλη
Αναστασιάδου Θεανώ
Ράντογλου Σωτηρία

Το νέο ΔΣ του συλλόγου θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του και θα βρίσκεται κοντά στους κατοίκους της Ποντοκώμης μέχρι να φύγει και το τελευταίο παιδί από το χωριό.

Ευχαριστούμε θερμά και το βιβλιοπωλείο ” Η γραφή” της Γιάννας Ταζίδου στην Πτολεμαίδα για τα δώρα που πρόσεφερε στους τυχερούς της βασιλόπιτας.

Καλή χρονιά σε όλους!!!

Το ΔΣ του νέου Συλλόγου