kozan.gr: Ο Δήμαρχος Εορδαίας, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, για τις εξελίξεις με τη βαθμολογική ποινή και την υπόθεση της ομάδας του – Tι απάντησε σε συμπολίτη που του είπε ότι διχάζει και δεν ενώνει και πως θα περίμενε ο Δήμαρχος να στέκεται πάνω από ομάδες

28 Ιανουαρίου 2020
17:46

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, για τις εξελίξεις με τη βαθμολογική ποινή και την υπόθεση της ομάδας του. Tι απάντησε σε συμπολίτη που του είπε ότι διχάζει και δεν ενώνει και πως θα περίμενε ο Δήμαρχος να στέκεται πάνω από ομάδες.

 

 

32 σχόλια

  • Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως φαίνονται.
    Σκεφτείτε πως αποφάσισαν 5 άνθρωποι από τους οποίους οι 3 έχουν διοριστεί ουσιαστικά από το ίδιο πρόσωπο.
    Αυτό που πρέπει αντικειμενικά να σκεφτούμε είναι το καλό του ποδοσφαίρου.
    Πάντως ότι να και να γίνει, ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πρωταθλητής μιας και το έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως είναι η καλύτερη ομάδα. Ακόμη και εαν πέσει για διοικητικό λόγο, στις καρδιές μας είναι ο πρωταθλητής και οποιοσδήποτε άλλος είναι απλά κίβδηλος.

    • ειναι καλυτερη;;; εξαρταται πως το βλεπει κανεις ,μια ομαδα που κοστιζει ενα σκασμο λεφτα να ειναι εκτος ευρωπης απο τον αυγουστο (σε μια απο τις χειροτερες ευρωπαικες πορειες ολων των εποχων ελληνικης ομαδας) και τρωει γκολ σε καθε αγωνα ,να θεωρει το ελληνικο πρωταθλημα της καρπαζιας και του κονφετι υψιστο στοχο και τροπαιο…

      • Θέλεις να θυμηθείς πόσα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής Ελλάδος και στην Ευρώπη έπιανε πάτο; Άρα αυτό δεν είναι επιχείρημα.
        Όσον αφορά το πραγματικό κόστος επέτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη μιας και τα budget αφορούν αυτά που δηλώνονται (και οχι αυτά που δίνονται). Τέλος, θα πρέπει να περιμένουμε για να μας πουν ποιό είναι το τραγικό λάθος που έκανε ο Σαββίδης και πρέπει να υποβιβαστεί η ομάδα.
        Ας μην προτρέχουμε. Ψυχραιμία παιδιά. Ξέρω πως σας τσούζει να είναι πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη

        • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81.000.000 ΠΑΟΚ 65.000.000 ΑΕΚ 43.000.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 20.000.000, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΥΡΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ EΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ,ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ D.N.A. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΡΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!

    • Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται, έπιασαν το Σαββίδη με τη γίδα στην πλάτη. Αν πάντως έχει δικιο γιατί απειλεί με απόσχιση της Μακεδονίας και δεν περιμενει να δικαιωθεί στο Cas

      • Ακριβώς όπως φαίνονται;;;;;;;;;;;; αλήθεια;;;;;;;;;;;;;; έβγαλαν απόφαση οι διορισμένοι από τον Ολυμπιακό. Άσε μας ρε φίλε.

        • Έβγαλε η ανεξάρτητη αρχη. Τα περισσότερα μέλη διορισμένα επί κοντονη.Ουτε ένας δεν διαφωνεί για το ότι έπιασαν τον Σαββίδη με τη γίδα στην πλάτη. Δυστυχώς ο Μητσοτάκης δημιούργησε σήμερα ένα πολύ άσχημο προηγούμενο

          • πια είναι τα μελη του κοντονή? αυτά που αλλάχτηκαν δυο μέρες πριν την υπόθεση η αυτά που λειπαν στην ψηφοφορία?

    • Δε μας ενδιαφέρει φίλε για τον ΠΑΟΚ σου. Δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δημιουργείται προηγούμενο ώστε οποιαδήποτε ομάδα πολιτών θεωρεί ότι δεν τη συμφέρει να ακολουθεί το νόμο μπορεί να τραμπουκίζει και να τον αλλάζει. Μιλάμε για failed state τύπου υποσαχάριας Αφρικής.

  • Η κατάσταση είναι προφανής. Κυβέρνηση τσίρκο πάει να εξυγιάνει το τσίρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ακομα. Δεν υπάρχει ελπίδα.

  • Πως λεγανε οι παοκτσηδες θελουμε την εξυγιανση του ποδοσφαιρου,ε το εξυγιανανε και παιζουν καθε κυριακη φιλικα!!!! Εκτος βεβαια απο τους αγωνες με παο αρη οσφπ και αεκ!!!!!

      • Ξεχνάς εύκολα Τον ΑΡΗ .
        Πριν λίγες μέρες ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην τούμπα 1-2,
        Τα χαρτιά μέτρησαν γκολ του ΠΑΟΚ μισή ώρα μετά την λήξη του ματς !
        Χώρια Πόσα άποτελεσματα άλλαξαν με τα ντ’ VARια …
        Mη βιάζεστε όμως ,τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού σας περιμένουν στο ΟΑΚΑ.

        Αφού φταίει να υποβιβαστεί

        • άρα μια ήττα σε τρία χρονια!!!γκολ στο 95:28 που έγινε καθαρό πέναλτι λες μιση ώρα μετά των αγώνα?καλο το αστείο σου.φυσικά και να υποβιβαστεί αν φταίει,αλλα ποιος μα λέει ότι φταίει η διορισμένη επιτρoπή από τον αυγενάκη?

  • Τελικά η Ξάνθη ποιανού είναι??? Θα μας τρελάνουν όλοι εδω. Ο ΠΑΟΚ είναι παράνομος και πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με τους νόμους, οι οποίοι είναι ξεκάθαροι: υποβιβασμός! Η δικαιολογία αφού και οι ολυμπιακοί κάνανε τα ίδια παλιά δεν μπορεί να είναι άλλοθι!! Οι ενέργειες της κυβέρνησης το αποτελείωσαν το θέμα. Όταν πάντως μια ομάδα παρανομει οι νόμοι στέλνουν ακόμα και την Γιουβέντους της Ιταλίας της “μαφίας” στον υποβιβασμό. Αλλά εμείς μένουμε Ελλάδα!

      • ειλικρινά τώρας είναι επιχείρημα “είμαστε λαμόγια αλλά θα μας τιμωρήσετε ΜΟΝΟ εάν τιμωρήσετε και τα αρχιλαμόγια”; είναι επιχείρημα το “είμαστε λαμόγια-αν και λέγαμε για εξυγίανση-γιατί είναι λαμόγιο ο μαρινάκης”; μα το λαμόγιο δεν κλεβει από οσφπ ή παοκ κλέβει από ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες! Εν πάση περιπτώση κάποιος πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και την πολυιδιοκτησία δεν την αμφισβητεί κανείς! εδώ ακούσαμε ότι ο ιβάν δεν είναι ιδιοκτήτης του παοκ, είναι λέει μύθος! αλλιώς ας μας πει ο ανηψιός ιβαν που βρήκε 10 μύρια και γιατί από την ίδια εταιρεία που έχει εγκαταστάσεις της παε ξάνθης πλήρωνε και παίχτες της παε παοκ. υγ πριν δυο χρόνια στον ένα μηδενισμό της είχε δικαίωμα να πάει στο cas αλλά δεν πήγε. γιατί; γιατί ντου προέδρου και διευθυντή έχει ποινή υποβιβασμού στην φιφα υγ2 μια τριετία στην Γ εθνικής για τις μεγάλες παε θα ήταν μεγάλη συμμόρφωση. αν και πάλι δεν θα άλλαζε κάτι τελικά. η σήψη στον επαγγελματικό αθλητισμό ξεκινά από τα τοπικά πρωταθλήματα ακόμα υγ3 ή αποδέχεται την ποινή ή το κυνηγά μέχρι cas εάν θεωρεί ότι είναι αθώος. ο παε παοκ και η παε ξάνθη η αποδοχή της “΄χάρης” με μειωμένη ποινή είναι διπλή ξεφτίλα

  • Διακατέχονται από γνωστική ασυμφωνία, τόσο ο οπαδιστής Δήμαρχος όσο και ο Ιβάν ο Τρομερός αλλά περισσότερο από όλους η prima ballerina assoluta κυβέρνηση της χώρας!!!!!

  • Πλακεντα πάρε κανένα φτυάρι αποχιονισμού στον λαό σου και άσε τις δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ.

  • καλο ειναι ο δημαρχος να ασχολιθει με ποιο σοβαρα θεματα που καιει την πολη του και ας αφησει της ομαδες εξω εγω δεν ειδα αλλον δημαρχο να μιλαει για ομαδες παρα μονο κοιταει τα προβληματα της πολης του

  • Ο Εορδαϊκός βρίσκεται σε μαυρο χαλι

    Ο Δήμαρχος χαίρεται για την δικαίωση του ΠΑΟΚ

    Τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε εκλεγμένο και ειδικά σε δήμαρχο.

    • Έχει πολλους ψηφοφορους παοκτζηδες η Πτολεμαϊδα.Δημαρχε αντιγράφεις πρακτικές άλλων.ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ λέγεται η ομάδα μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.