Επίσκεψη του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδη στα νοσοκομεία Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο και συνάντηση με τους νέους Διοικητές, Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου

28 Ιανουαρίου 2020
17:33

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε τα νοσοκομεία του Νομού μας Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο. Στις συναντήσεις του με τους νέους Διοικητές, Στέργιο Γκανάτσιο και Σταύρο Παπασωτηρίου, αντίστοιχα, ενημερώθηκε για την καταγραφή των δεδομένων και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που θέτουν οι νέες διοικήσεις.

Μετά από την ολοκλήρωση των συναντήσεων, ο Στάθης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ήρθα στα νοσοκομεία μας για να ευχηθώ καλή χρονιά στους εργαζόμενους και  επιτυχημένη θητεία στους νέους Διοικητές, αλλά και για να ενημερωθώ για τις πρώτες καταγραφές των αναγκών. Μέλημά μας είναι να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους κατοίκους του τόπου, ιδίως σε όσους πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και έχουν αυξημένες ανάγκες.»

 

 

 

13 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.