ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη»: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ – Οι ντίλερ των μεγάλων συμφερόντων και οι σφαγείς των εργαζομένων και της περιοχής, να πάρουν την απάντησή τους

6 Φεβρουαρίου 2020
19:25
Κανένα σχόλιο

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό και τους ανέργους της περιοχής, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά την έλευση του υπουργικού κλιμακίου με επικεφαλής τον υπουργό ενέργειας Κ. Χατζηδάκη, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 2.30μμ στην μονάδα V Πτολεμαΐδας και Σάββατο 8 στο ξενοδοχείο Παντελίδη ωρα 2.30

  • Να διαδηλώσουμε ενάντια στην φτώχεια στην ανεργία, στον μαρασμό του τόπου μας.
  • Ενάντια στο για κλείσιμο των μονάδων παραγωγής και στην άδικη μετάβαση.
  • Να παλέψουμε για ρεύμα φτηνό για όλους τους εργαζόμενους και τον λαό.

Η βίαιη μετάβαση στην μετα λιγνιτική εποχή θα έχει καταστροφικές συνέπειες για όλο τον λαό, για την περιοχή και όλη την χώρα. Η επίσκεψη του υπουργού σκοπό έχει να παραπλανήσει τους πολίτες της περιοχής με ψεύτικες υποσχέσεις και μαζί με τους τοπικούς συνοδοιπόρους του να εκτελέσουν πιο εύκολα το καταστροφικό του έργο.

«Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο»

θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Όλοι μαζί να ανατρέψουμε τα καταστρεπτικά τους σχέδια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.