Ι.Ε.Κ VOLTEROS: Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πιστοποιημένου Ειδικού Ανάπτυξης Τεχνικού Σχεδίου με την χρήση του προγράμματος AutoCad 2D / 3D»

11 Φεβρουαρίου 2020
12:46
Κανένα σχόλιο



Το Ι.Ε.Κ VOLTEROS, ανακοινώνει την έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος του «Πιστοποιημένου Ειδικού Ανάπτυξης Τεχνικού Σχεδίου με την χρήση του προγράμματος AutoCad & του Πιστοποιημένου Ειδικού Δισδιάστατης, τρισδιάστατης Σχεδίασης και φωτορεαλιστικής Απεικόνισης με χρήση του προγράμματος AutoCad»

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 80 ώρες . (40 ώρες για την πιστοποίηση Ειδικού Ανάπτυξης Τεχνικού σχεδίου με την χρήση AutoCad και 40 ώρες για την πιστοποίηση ειδικού Δισδιάστατης, τρισδιάστατης σχεδίασης και φωτορεαλιστικής απεικόνισης)
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε χρήστες που δεν γνωρίζουν AutoCad και χρειάζονται τις βασικές γνώσεις σχεδίασης αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου. Είναι κατάλληλο για τεχνικούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, καθώς και σχεδιαστές που θέλουν να δημιουργήσουν ακριβή και επαγγελματικά σχέδια σε δυο διαστάσεις, καθώς και σε όσους επιθυμούν να παρουσιάσουν τα σχέδιά τους σε τρείς διαστάσεις, προσθέτοντας στοιχεία φωτορεαλισμού καθώς και υφής των υλικών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την αντίστοιχη αίτηση υποβολής από την γραμματεία του Ι.Ε.Κ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, πληροφορίες στο τηλ κεντρο. 2461028197
Διεύθυνση: Γκέρτσου 39 Κοζάνη

web: www.iekvolteros.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.