kozan.gr: Στρατιωτικό νεκροταφείο Κοζάνης: Επιμνημόσυνη δέηση (πρώτο ψυχοσάββατο 22/2), για τους νεκρούς που έπεσαν υπέρ της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας (Φωτογραφίες & Βίντεο 9′)

22 Φεβρουαρίου 2020
13:18

 

H τελετή ετήσιου μνημοσύνου για τους νεκρούς που έπεσαν υπέρ της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας, στους αγώνες του Έθνους, πραγματοποιήθηκε, σήμερα πρώτο ψυχοσάββατο 22/2 στις 11:00 το πρωί στο Στρατιωτικό νεκροταφείο Κοζάνης. Παρούσα η στρατιωτική ηγεσία της περιοχής, αλλά και εκπρόσωποι από την ΕΛΑΣ κι άλλους φορείς.


  

 

 

6 σχόλια

  • Το πώς τους τιμούν όλοι οι πολιτικοί και στρατιωτικοί που μαζεύτηκαν σήμερα στο νεκροταφείο φαίνεται κάθε μέρα μέσα από τις πράξεις τους.

  • Καλο Παραδεισο να εχουν τα παλληκατια.
    Το ψυχοσαββατο παντως ενα ειναι τωρα κι ενα της Πεντηκοστης.
    Τωρα γιατι τα εκαναν τρια τωρα κι ενα της Πεντηκοστης ειναι απιστευτο.

  • Ο δημος οφειλει εναν ευπρεπισμο του χωρου του νεκροταφειου. Κλαδεμα δενδρων, τσιμενταρισμα διαδρομων,επισκευες σκαλων, περιβολος,φωτισμος,ασβεστωματα, χαρτης αριθμησης κλπ. Ειναι ντροπη να τα εχουμε τοσο αθλια αφημενα. Ντροπη για τους νεκρους μας,ασεβεια στους ζωντανους που πρεπει να προσεχουν μη πεσουν .

  • Κύριε φωτογράφε, έχουμε και μεις τα φανταράκια μας σε τέτοιες εκληδωσεις και θα ήταν υπέροχο εάν τους βγάζατε καλύτερες φωτογραφίες ετσι ωστε να φαίνονται ολοι χωρίς εξαιρέσεις!!! Το δικο μου το αγόρι το ειδα μονο απο το βίντεο που δημοσιεύτηκε και παλι πολύ λιγο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.