ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Πρόσκληση στο Ανοιξιάτικο Σπορείο του 1ου Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης

3 Μαρτίου 2020
12:27
Κανένα σχόλιο

Τα μέλη του 1ου Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης σας προσκαλούν στο «Ανοιξιάτικο Σπορείο» την Τετάρτη 04 Μαρτίου, στις 19:00, στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

Στο ανοιξιάτικο σπορείο θα σπείρουμε εποχικούς παραδοσιακούς σπόρους από την πάντα πρόθυμη για τους σκοπούς αυτούς τοπική ομάδα του ΠΕΛΙΤΙ και σπόρους συγκεντρωμένους από τα μέλη του 1ου Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης, όπως ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεριές κι άλλα ανοιξιάτικα είδη.

Μετά το σπορείο τα φυτεμένα γλαστράκια θα μοιραστούν ανάμεσα μας για να τα πάρουμε σπίτι και να τα φροντίσουμε, για 2 μήνες, μέχρι τη μεταφορά τους στο θερμοκήπιο της ομάδας και τη φύτευση τους στο κτήμα του 1ου Περιαστικού Λαχανόκηπου.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως και η συνολικότερη προσπάθεια του 1ου Περιαστικού Λαχανόκηπου αποτελεί μια απάντηση ενάντια στις πολυεθνικές και στην προσπάθεια τους για επιβολή υβριδικών και γενετικά τροποποιημένων σπόρων, η οποία απειλεί άμεσα τη διατροφική μας ισορροπία και την υγεία μας.   

Όσες και όσοι θέλουν να γνωρίσουν την ομάδα του 1ου Περιαστικού Λαχανόκηπου ή και να γίνουν μέλη της και παραγωγοί, είναι ευπρόσδεκτοι στο Ανοιξιάτικο Σπορείο.

Όσες και όσοι έχουν δικούς τους σπόρους, μπορούν να προσέρθουν και να τους μοιραστούν ή να τους ανταλλάξουν με τα μέλη του Λαχανόκηπου.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, μαζί με τα παιδιά σας, σε μια εκπαιδευτική διαδικασία για να μάθουμε όλοι μαζί πώς να μεγαλώνουμε ένα σπόρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.