Βέροια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης

6 Μαρτίου 2020
16:56
Κανένα σχόλιο

 

Δράστες φαίνεται πως είναι δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 47 ετών, Ρομά που διέμεναν στον παρακείμενο καταυλισμό, και έκαναν όσα έκαναν βραδινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του o Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας.

Οι δύο άνδρες μαζί με το θύμα είχαν νωρίτερα μεταβεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Όταν επέστρεψαν και υπό την επήρειά τους, θέλησαν να βιάσουν την 44χρονη, αλλά αυτή προέβαλε αντίσταση και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς και πέθανε.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και ήδη μεταφέρθηκαν στην Ανακρίτρια, ενώ έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (9/3).

 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση βίαιου θανάτου 44χρονης ημεδαπής, η όποια εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της 3ης Μαρτίου 2020, δίπλα σε οδόστρωμα σε περιοχή της Βέροιας. (σχετικό το από 4-3-2020 Δελτίο Τύπου)

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση είχαν διαπιστωθεί στη σορό ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σήμερα (6 Μαρτίου 2020) το πρωί στην Βέροια, δυο ημεδαποί, με εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια Βέροιας.

πηγή: inveria.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.