Με μάσκες εφοδιάζονται οι πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης

11 Μαρτίου 2020
12:13

 

Με μάσκες εφοδιάζονται όλοι οι πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Π.Ε Κοζάνης ύστερα από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Επί πλέον οι φύλακες στην είσοδο του κτιρίου μεριμνούν για την αποφυγή συνωστισμού κυρίως στις υπηρεσίες του ΚΕΠ και του ΕΟΠΥΥ.

Προηγουμένως η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας χορήγησε σε όλους τους εργαζόμενους των υπηρεσιών τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας ενώ η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε τη χορήγηση των απαραίτητων αντισηπτικών για όλους τους χώρους του κτιρίου.

Από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης, συστήνεται στους πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή τους, μόνο για επείγουσες υποθέσεις τους και να ζητούν την διεκπεραίωση των αιτημάτων τους εφ’όσον είναι δυνατόν μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων των υπηρεσιών αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα της Π.Ε. Κοζάνης https://kozani.pdm.gov.gr/ ενώ τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ ανακοινώνονται στην ίδια σελίδα στον σύνδεσμο: https://kozani.pdm.gov.gr/koronoios-covid-19-odigies-gia-to-koino-11-martioy-2020/

5 σχόλια

  • ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΛΑΣ ΔΥΟ.
    ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ Τ΄ΧΡΟΝ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ CORONAVIRUS

  • Δήμαρχε Κοζάνης για το τμήμα πρόνοιας έλαβες κάποια μέτρα;εκεί προσέρχεται κοινό πολυάριθμο και με προβλήματα ποικίλα.ξερρις που είναι η συγκεκριμένη υπηρεσία η μόνο τα ΚΑΠΗ ξέρεις;

  • Εκτός από σερπεντινες, θα μοιράζουν και χαρταετό και γιαπρακια. Αχ, δεν χόρταινετε η αποκριά. Γιατί να είναι μόνο μια φορά το χρόνο σαν τον Αύγουστο; Βαθυστόχαστα αναπάντητα ερωτήματα των πολιτών της πόλης και όχι μόνο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.