Αρχές καλοκαιριού θα τελειώσουμε με τον κορονοϊό προβλέπει ο γνωστότερος επιδημιολόγος της Κίνας. Ο άνθρωπος αυτός είχε συμβάλλει στην καταπολέμηση του SARS το 2003.

12 Μαρτίου 2020
13:15
Κανένα σχόλιο

Μακριά φαίνεται ότι θα πάει η βαλίτσα όσον αφορά στο θέμα του κορονοϊού. Ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις όχι από όποιον κι όποιον αλλά από τον πιο γνωστό επιδημιολόγο της Κίνας!

Ο Τζονγκ Νανσάν, ο οποίος ηγείται της ομάδας των εμπειρογνωμόνων στο κινεζικό υπουργείο Υγείας που είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση της επιδημίας είπε ότι η πανδημία του νέου κορονοϊού είναι πιθανό να έχει τελειώσει ως τον Ιούνιο.

Ο Τζονγκ Νανσάν, σημείωσε επίσης ότι πολλά εισαγόμενα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Κίνα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς και ότι τα ποσοστά επανανόσησης μεταξύ των ασθενών που έχουν αναρρώσει είναι χαμηλά.

Ο 83χρονος επιδημιολόγος, ο οποίος είναι γνωστός για την συμβολή του στην καταπολέμηση του ξεσπάσματος SARS το 2003, έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη Τύπου.

ΠΗΓΗ https://www.newsit.gr/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.