Γρεβενά: Συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

13 Μαρτίου 2020
12:05

Συνελήφθησαν χθες (12-03-2020) το απόγευμα σε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 43, 56 και 57 ετών, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν ο 56χρονος και ο 57χρονος ως ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, καθώς και ο 43χρονος ως καθηγητής σε ένα εξ αυτών, να λειτουργούν αυτά, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

5 σχόλια

  • ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ??

  • Στοχοποιούμε αυτούς που έχουν να κάνουν με 5 και 10 άτομα, και με τις εκκλησίες που πάνε εκατοντάδες άτομα και κοινωνούν με το ίδιο κουταλάκι όλα καλά….. κανένα μέτρο… Πως θα πείσετε έτσι τον κόσμο;; Η ιστορία με τους Άγιους Τόπους δεν μας διδάσκει κάτι; Σε όλες τις εκκλησίες (ορθόδοξοι Ρωσίας, καθολικοί), έχουν κλείσει, και εμείς εδώ παραμένουμε στις απόψεις μας μη τυχόν και τεθούν υπό αμφισβήτηση κάποιες απόψεις της Εκκλησίας… Ο Χριστός δίδασκε να αγαπάμε τους ανθρώπους, και η απομάκρυνση των ανθρώπων από την εκκλησία στην παρούσα φάση είναι κίνηση αγάπης, τίποτε άλλο…

    • Αυτό είναι το προβλημα σου οι παπαδες και η εκκλησία; λες να λειτουργουν για να κάνουν μπιζνες; Η πίστη έμεινε στον κόσμο ως τελευταίο καταφυγιο και στις εκκλησίες ελάχιστοι δυστυχώς πηγαινουν. Σίγουρα και κει δεν πρεπει να υπάρχει συγχρωτισμος ατόμων αλλά αυτό βρήκες να αναφέρεις τι σε έχει κυριεύσει κ έχεις τόσο μένος ψάξου λίγο.

      • Γιατί, οι εκκλησιες πρεπει να μενουν στο απυροβλητο??Στους παπαδες δεν τολμουμε να πουμε τιποτα δλδ??Τα περι πιστης κλπ ειναι σαλτσα που βαζεις για να καλυψεις ενα τοσο δραματικο ζητημα.Λιγη ντροπή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.