Συνδυασμός “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο

13 Μαρτίου 2020
16:16

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του ξαφνικού θανάτου του π. Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου. Του Πολιτικού που οι πολίτες τις Καστοριάς τίμησαν για πολλά χρόνια να τους εκπροσωπεί στη Βουλή. Και αυτός τους το ανταπέδωσε με σημαντικα Έργα και υποδομές σε όλους τους τομείς τα οποία και αφήνει σαν κληρονομιά σε όλους μας.

Υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας  και πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ο Φίλιππος Πετσάλνικος αδιαμφισβήτητα μπαίνει στο πάνθεον των άξιων  πολιτικών ανδρών της Ελλάδος.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του.

Γραφείο Τύπου ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ένα σχόλιο

  • Είσαι πανέξυπνος με αυτό το ειρωνικό σχόλιο. Μπράβο πολύ ωραία ανατροφή. Ακόμη και αν δεν τον ψήφιζες είναι ντροπή η ειρωνεία αυτή τη στιγμή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.