X. Zευκλής: Παρακαλούμε να αποφεύγονται μετακινήσεις από και προς τους οικισμούς Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς, μέχρι να λάβουμε σαφείς οδηγίες και περαιτέρω μέτρα (τις επόμενες ώρες)

14 Μαρτίου 2020
18:30
Κανένα σχόλιο

Αυτές τις μέρες δυστυχώς ένας Δημότης μας έχασε τη μάχη με τον κορωνοΐο. Άλλοι τρεις νοσηλεύονται με συμπτώματα. Οι ώρες είναι δύσκολες για όλους μας και ιδίως για τους κατοίκους της Δαμασκηνιάς και την Δραγασιάς.
Στη Δαμασκηνιά έχει ήδη μεταβεί ειδικό συνεργείο για να απολυμάνει όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους και μετά θα μεταβεί στην Δραγασιά. Για εμάς και τις πόλεις και τα χωριά μας ο κορωνοϊός είναι πιο απειλητικός μιας και ανάμεσά μας ζουν πολλά άτομα που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί με οποιαδήποτε μετακίνηση μας και επαφή μας Παίρνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης!

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους ιθύνοντες στην προσπάθειά μας να γίνουμε χρήσιμοι στις αρχές που διαχειρίζονται το θέμα. Αναμένουμε σαφείς οδηγίες και περαιτέρω μέτρα τις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε παρακαλούμε να αποφεύγονται μετακινήσεις από και προς τους οικισμούς Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς. Για οτιδήποτε προκύψει να ενημερώνουμε άμεσα το τηλέφωνο του ΕΟΔΥ στο 1135 και σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου (2468)350000 η το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας(24653) 50000.

Ζευκλής Χρήστος

Δήμαρχος Βοίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.