kozan.gr: Έφυγε από την ζωή ο 53χρονος, με καταγωγή από την Σιάτιστα, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ – Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό

15 Μαρτίου 2020
09:43

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, έφυγε από την ζωή, ξημερώματα Κυριακής 15/3, ο 53χρονος Ι.Γ. του Γρηγορίου (εργαζόμενος στο Μικροβιολογικό του νοσοκομείου Καστοριάς), με καταγωγή από την Σιάτιστα, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό.

15 σχόλια

  • ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΙΞΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
    ΠΑΡΑΜΕΙΝΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ
    ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ
    ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
    ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ
    ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ
    ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ
    ΠΕΞΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ
    ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ……
    ..
    ..
    ..

    .

  • κλείστε όλα τα καταστήματα λιανικής για μια βδομάδα έστω.

    Και στα σούπερ μάρκετ είναι χειρότερα από…club

    βλέπετε ότι και νέοι άνθρωποι δυστυχώς.

    • Τα λιανικής τα κλείσαμε απο μόνοι μας, έχω 2 και τα έκλεισα πριν κλείσουν τα καφε.Τα σούπερ δεν μπορούν να κλείσουν, μπορούν όμως να βάλουν περιορισμό εισόδου ανα 10, 15 άτομα….

    • Επίσης, το προφίλ σου μήπως Είναι δημοσιου υπάλληλου που τέλος του μήνα θα μπει ο μισθός? Κ εισαι απο αυυους που γεμησαν πρώτοι 4 καρότσια στο σούπερ?

      • Δεν είναι ώρα για δηλητήριο κατά συνανθρώπων σου zag, δεν σου δίδαξε τίποτε η κρίση μια δεκατία τώρα; Απ΄ ότι φαίνεται όχι. ΚΡΙΜΑ.

        • Ανεξαρτήτος εαν σε 1 μήνα δεν μπορω να αγοράσω λόγο Οικονομικών, φαγητό για το παιδί μου, τι κάνω? Γιατί η λύση να κλείσουν τα καταστήματά οκ. Αλλα …. Όπως γράφω, ποιος θα πληρώσει τα πάγια?

      • Όχι φίλε ελεύθερος επαγγελματίας είμαι ,που αμέσως έγινες κριτής όλων και μυρίστηκες ΔΥ

        Το είπα για συναδέλφους που κοιτάνε την πάρτη τους και πως να πάρουν την πελατεία άλλων.

        Αυτό κράζω

        Γιατί αλλιώς θα έβγαινε ομόφωνη απόφαση του συλλόγου να κλείσουν.

        Αυτά

    • Τα σούπερ που πουλάνε μόνο τρόφιμα να μείνουν ανοιχτά τα άλλα που πουλάν τα πάντα όλα, να κλείσουν μαζί με τα μικρά καταστήματα. Αλλιώς είναι αθέμιτος ανταγωνισμός

  • Γτ ευκολο να λες κλείστε τα καταστήματα λιανικής, αλλα εμείς τι θα φάμε τέλος του μήνα? Τι θα πληρώσουμε? Ενοίκιο? Ρεύμα? Εφκα? Υπαλλήλους?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.