Συνελήφθησαν 2 άτομα, σε περιοχή της Κοζάνης, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

15 Μαρτίου 2020
10:01

 

Συνελήφθησαν χθες (14-03-2020) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 64χρονος και μία 44χρονη, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν οι ανωτέρω, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, να λειτουργούν αυτά, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων (εστιατορίων, μονάδων παροχής ποτών, κ.λπ.) της χώρας.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

7 σχόλια

  • Εκτός από πρόστιμο.

    όταν με το καλό γλιτώσουμε από αυτήν την κατάσταση κλείστε τα καταστήματα τους τότε για 1 μήνα να βάλουνε μυαλό.

    Όλοι οι επαγγελματίες βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Ενοίκια,υποχρεωσεις κλπ

    Και δεν βγάζουν όλοι τα χιλιάρικα που κάποιοι φαντασιώνονται.

    Αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα.

  • Όπως πολύ σωστά είπατε όλοι οι επαγγελματίες έχουν πρόβλημα.Καποιοι ΕΥΤΥΧΩΣ έχουν συνείδηση!!Τώρα αυτούς που δεν πειθαρχούν καλό θα είναι να τους ξέρουμε για να τους μποϊκοταρουμε όταν βγούμε από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.Ευχαριστουμε όλους εσάς που με προσωπικό υλικό και ηθικό κόστος φροντίζετε την επιβίωση μας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.