Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Προτείνουμε σε όλες και όλους τους συναδέλφους να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα καταστήματα της πόλης μέχρι και την Τετάρτη 18-03-2020

15 Μαρτίου 2020
21:05

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης σε έκτακτο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15-03-2020 και ώρα 20:00 αποφάσισε ομόφωνα να:

Προτείνουμε σε όλες και όλους τους συναδέλφους να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα καταστήματα της πόλης μέχρι και την Τετάρτη 18-03-2020 όπου θα υπάρχει και νέα ανακοίνωση.

Παραμένουμε υπεύθυνοι, ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και υπομονετικοί.

______________________________________________________________________________

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

2 σχόλια

  • Μην παίζετε με τις λέξεις. Την μια πάτε να ρίξετε τη μπάλα στην εξέδρα με ανακοίνωση προς την κυβέρνηση και τώρα προτείνετε;; Αν δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση ακολουθήστε το παράδειγμα των εμπορικών συλλόγων των άλλων πόλεων της περιφέρειας.

  • Σωστή απόφαση!

    Ξέρω ο ελεύθερος επαγγελματίας είναι στην πιο δύσκολη φάση.

    Μηδέν έσοδα

    Φουλ έξοδα

    Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι κλάδοι.

    Η υγεία υπεράνω όλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.