Δραματική έκκληση, για χιλιοστή φορά, από τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Σαββόπουλο: Ζητάει άμεσα καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας στην Καστοριά κι άρση απορρήτου

19 Μαρτίου 2020
12:55

 

Δραματική έκκληση για χιλιοστή φορά έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δ. Σαββόπουλος για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Καστοριά, στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6. Παράλληλα, εμμένει στην άποψη ότι πρέπει να γίνει άρση του απορρήτου για τους φορείς-ασθενείς με κορωνοϊό για την προστασία του πληθυσμού.

 

sentra.com.gr

9 σχόλια

  • Ευτυχως εχουμε τον Σαββοπουλο στην καστορια που τρεχει τα θεματα και φωναζει τοσο καιρο για την κρισιμοτητα της καταστασης.Μακαρι να τον ακουσουν οι κυβερνωντες γιατι αλλιως την βαψαμε.Συνεχισε ετσι.Μπραβο σου για την σοβαροτητα και υπευθυνοτητα σου.

    • ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ. ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

  • Έλεος δεν ακούει κάνεις τον Σαββόπουλο αν οι καστοριανοι φύγουν στα χωριά τους για καλύτερα υποτίθεται και είναι θετικοί στον κοροναιο;;;;;τότε υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος μεταδόσεις στους κατοίκους των χωριών τους πού είναι όλοι υπερήλικες….Έλεος ξυπνήστε Κασαπιδη δεν ακούς τον αντιπεριφερειαρχη τη περιμένεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.