Koζάνη: Σήμερα Κυριακή βράδυ, μην τρομάξει κανείς! Γύρω στις 21:00 μια παρέα από διασώστες του ΕΚΑΒ Κοζάνης θα βγει στην πόλη να ευχαριστήσει τους πολίτες και να στείλει με φάρους, σειρήνα ένα μήνυμα

22 Μαρτίου 2020
16:48

Σήμερα Κυριακή βράδυ, μην τρομάξει κανείς! Γύρω στις 21:00 μια παρέα από διασώστες του ΕΚΑΒ Κοζάνης θα βγει στην πόλη να ευχαριστήσει τους πολίτες για την αμέριστη συμπαράστασή τους, να δηλώσει βροντερό παρόν με ασθενοφόρα στο πλάι του πολίτη και να στείλει (φάρους, σειρήνα) ένα μήνυμα στους τοπικούς άρχοντες και σε όσους έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν με υλικά (μάσκεςffp3, στολές 5/6 xl, XXL,3xl , γυαλιά εργασίας και γάντια νιτριλίου) για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το κοινό καλό..! Κόντρα στον Κορονοϊό!

Θ. Σαραφίδης

Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας

2 σχόλια

  • ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!

  • Μόνο που ποτέ οι σειρηνες δεν θα εχουν στην ψυχη μας ευχαριστο ακουσμα. Ποτέ δεν θα γινουν αυτα τα νεα ηθη κι εθιμα της καθημερινοτητας μας,της ζωης μας. Προτιμω το ευχαριστώ να λεγεται ως ευχαριστώ με συμβατικο τροπο ανθρωπινο και καρδιακο παρα μεσα απο σειρηνες πανικου που ουτως η αλλως πλουσιοπαροχα εχει σπαρει γυρω μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.