Kαστοριά: Δέσποινα Κοζατσάνη «Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε, εμείς θα κλείσουμε την πόρτα του Νοσοκομείου»

24 Μαρτίου 2020
13:41

«Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε, εμείς θα κλείσουμε την πόρτα του Νοσοκομείου», σημείωσε η καρδιολόγος και περιφερειακή σύμβουλος, Δέσποινα Κοζατσάνη στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6.

«Τα καταφέρνουμε μέχρι στιγμής, είμαστε σε καλό επίπεδο. Υπάρχει πρόνοια και σχέδιο σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων, θα βρεθούν άλλα κρεβάτια. Υπάρχουν κλινικές που είναι έτοιμες», σημειώνει η κ. Κοζατσάνη.

Αναφορικά με τη διαχείριση η κ. Κοζατσάνη εξήγησε πως «έχουν αλλάξει τα πράγματα, μην μένουμε στα δείγματα, εμείς κοιτάμε την κλινική εικόνα των ασθενών και αποφασίζουμε τη διαχείριση. Πάντως, οι ασθενείς αντιμετωπίζονται σαν να έχουν κορονοϊό ανεξαρτήτως των δειγμάτων».  

Αναφορικά με τη ενίσχυση του Νοσοκομείου, εξήγησε πως οι Παθολόγοι είναι σε συνεχή επικοινωνία με την κεντρική διοίκηση.

Τέλος, η κ. Κοζατσάνη μίλησε για τις δωρεές από τους Συλλόγους, άφησε όμως και αιχμές για κάποιους που δεν λειτούργησαν υπεύθυνα στην κρίση.

ΠΗΓΗ https://sentra.com.gr/

2 σχόλια

  • ΑΦΟΥ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ;ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΖΑΝΗ Η ΓΡΕΒΕΝΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.