kozan.gr: Με δύο βάρδιες συμμετέχει κι η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης στους ελέγχους για να διαπιστωθεί αν οι πολίτες έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα, για τις μετακινήσεις τους, έγγραφα – 40 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (Δευτέρα) – Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν συμμορφωμένη με τα μέτρα – 3 μόνο ηλικιωμένοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα (Ηχητικό)

24 Μαρτίου 2020
13:08

 

Με δύο βάρδιες συμμετέχει κι η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης στους ελέγχους για να διαπιστωθεί αν οι πολίτες έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα για τις μετακινήσεις έγγραφα. 40 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (Δευτέρα).  Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν συμμορφωμένη με τα μέτρα. 3 μόνο ηλικιωμένοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα. Ακούστε τι είπε στο kozan.gr, σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου κι ώρα 12:40,  ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κοζάνης κι Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μάρκος Φλώρος.

 

4 σχόλια

      • Γιατι να συλληφθουν; 3 ηλικιωμενοι δε φτανει που αυτοεξυπηρετουνται θα συλληφθουν κιολας δηλαδη το που παμε προφορικα δεν κανει γραπτα κανει; τι φασισμος ειναι αυτος; ουτε στη δικτατορια να ζουσαμε. Τι προσφερει το γραπτως; ντροπης μετρα ! Το παω σουπερ αρκει. Το αν ειμαι η Μαρια ή ο Κωστας κι οχι η Βαγγελιω ή ο Νικος δεν εχει να κανει. Οταν επρεπε να κλεισουν τα συνορα με Κινα κ Ιταλια κ να κανουν ελεγχους στις εισοδους της χωρας για να μας προστατεψουν δεν το εκαναν. Τωρα καμαρωνουν με τα απαραδεκτα μετρα με τα χαρτια. Ξαναζουμε το 1967. Παντα το ιδιο προφιλ.

        • Και αμα αυτοί αρρωστήσουν θα λες “που είναι το κράτος”… Μάθαμε μια λέξη και την κοπανάμε συνέχεια.. Φασισμός. Ακομα δεν καταλαβατε οτι το θεμα δεν ειναι το χαρτι ή το όνομα αλλά το να μη κυκλοφορούμε άσκοπα; Αυτοί που ήρθαν από Ιταλία και Κίνα δεν βλέπουν ειδήσεις; Ή μήπως έχουν IQ ραδικιού και δεν κατάλαβαν ότι πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους; Και πάλι όμως κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτοι. Κατά τα άλλα το κράτος μας φταίει και αν μας συλλάβει για να προστατεύσει την υγεία των υπολοίπων είναι φασισμός!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.