kozan.gr: Εγκαινιάστηκαν οι δομές στήριξης ατόμων με νοητική στέρηση και αυτισμό στον Άργιλο Κοζάνης. Οι «Κασμιρτζήδις» παρέδωσαν τα κλειδιά ενός λεωφορείου που θα μεταφέρει τα παιδιά (Bίντεο & Φωτογραφίες)

26 Μαρτίου 2017
13:07

Ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο έργο εγκαινιάστηκε σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου στον Άργιλο Κοζάνης. Πρόκειται για τις δομές στήριξης ατόμων με νοητική στέρηση και αυτισμό, ένα έργο που ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια λειτουργεί ήδη απ΄τον τον περασμένο Σεπτέμβριο. Για την ολοκλήρωση του έργου βοήθησαν με όλους τους τρόπους προηγούμενες και νυν Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές, αλλά και ο Σύλλογος «Κασμιρτζήδις», που σήμερα μάλιστα παρέδωσε, μέσω του πρόεδρου του, κ. Γιάννη Πλόσκα, τα κλειδιά ενός λεωφορείου που θα μεταφέρει τα παιδιά. Δείτε στα βίντεο τους χαιρετισμούς των εμπλεκομένων, αλλά και το ιστορικό του έργου που το εξιστόρησε η πρόεδρος του συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό κ. Ελένη Παφίλη. Παρών στα εγκαίνια μεταξύ άλλων και ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας και νυν βουλευτής, κ. Μ. Μπόλαρης.

Θανάσης Τέγος





9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.